loader
bg-category
Breast Implant Breakdown: Fem ting at vide

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Brystforstørrelse er en ret almindelig procedure til forbedring af brysterne. Men der er meget at tænke på når det drejer sig om brystimplantater - at finde den rigtige bordcertificerede kirurg for at vælge den rigtige form og størrelse, der er mange valg, der skal laves, og faktorer der skal tages i betragtning. Der kan være nogen forskning involveret, men hvis du gør dit hjemmearbejde, bør du være meget tilfreds med resultaterne.

U.S. Food and Drug Administration (FDA) tilbyder kvinder, der overvejer brystimplantater disse fem pointers:

1. Brystimplantater er ikke livstidsindretninger. Livet af implantater varierer fra person til person. Yderligere operationer kan udføres for at ændre det æstetiske udfald, såsom størrelse eller form. Men jo længere en kvinde har de samme implantater, desto større er chancerne for, at hun vil udvikle komplikationer, hvilket kan kræve uønsket operation.

2. Gør din forskning. FDA råder over, at kvinder ser på Summary of Safety and Effectiveness Data (SSED) for hvert implantat for at lære om deres egenskaber og de anvendte fyldstoffer. SSED'er er blevet fremstillet til alle godkendte saltopløsninger og silicone gelfyldte brystimplantater. De giver oplysninger om indikationerne for brug, risici, advarsler, forholdsregler og undersøgelser i forbindelse med FDA godkendelse af enheden. Se også på hyppigheden af ​​alvorlige komplikationer, der findes i SSED.

3. Kommuniker med din plastikkirurg. Plastikkirurger skal vurdere formen, størrelsen, overfladestrukturen og placeringen af ​​implantatet og snitstedet for hver kvinde. Spørg din læge om hans eller hendes erhvervserfaring, den kirurgiske procedure og de måder, hvorpå implantatet kan påvirke dit liv.

Sørg også for at diskutere dine forventninger og fortælle kirurgen om eventuelle tidligere operationer og din krops respons. Dette vil hjælpe din læge med at træffe operative beslutninger, der opnår det ønskede udseende (som incisionssted og implantatstørrelse og placering).

4. Lær om langsigtede risici.Nogle kvinder med brystimplantater har oplevet bindevævssygdomme, laktationsproblemer eller reproduktive problemer. Imidlertid understøtter nuværende beviser ikke en forbindelse mellem brystimplantater og disse betingelser, men det er klogt at kende dig selv om eventuelle risici.

5. Overvågning er afgørende.FDA anbefaler, at kvinder med brystimplantater straks rapporterer eventuelle usædvanlige tegn eller symptomer til deres læger. Udfør også selvundersøgelser og få mammogrammer til at kigge efter tidlige tegn på kræft. Derudover skal kvinder med silikoneimplantater få MRI-screeninger til at opdage lydbrud tre år efter deres operation og hvert andet år derefter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære