loader
bg-category
Hudpleje i dine bukser?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

På dette tidspunkt i min karriere har jeg været omkring skønhedsblokken, og jeg må sige, at jeg kan se en marketing gimmick så nemt som jeg kan finde den nærmeste neglesalon i en øde by. Og med så mange skønhedsprodukter, der kommer ud hver eneste dag, har nogle nye mærker brug for gimmicks. I alle sammenhænge er det højeste i værelset den eneste, der bliver hørt.

Med det hele sagt, da skønhedspukser debuterede, lod jeg et lydsug ud. "Hvem vil bære bukser med aloe vera indeni af dem? Hvad skete der med gode gammeldags jeans? Du ved, den slags, der ikke skal gøre noget, undtagen at din skæg ser godt ud?"

I en dag, hvor en hudplejeprodukt ikke bare kan gøre en ting - den skal stoppe rynker, beskytte dig mod solen, dække dine bumser og få en del af overskud dedikeret til at helbrede brystkræft - det lader næsten til en creme skal være, bogstaveligt talt, ekstraordinært for at blive bemærket. Eller antager jeg, at det skal bryde ind på et helt nyt marked: mode.

Wrangler's Denim Spa Moisturizing Jeans ($ 145) gør netop det. Det er hudpleje i dine bukser. Mærket lancerede tre slags skønheds jeans: Glatte ben (som indeholder retinol og koffein for at forbedre cellulitten), olivenekstrakt (til tørre ben, der kræver en konstant fugtighed) og aloe vera (til følsom hud).

Hvis du er ligesom mig og undrer mig over, hvordan dette rent faktisk virker, skal du ikke bekymre dig, jeg fandt ud af det. Tilsyneladende sprøjtes jeansene med kosmetiske mikrokapsler af hudplejebehandlingerne under deres fremstilling. Jeansene opvarmes derefter for at binde ingredienserne til stoffet. Når du har købt dem, får friktionen forårsaget af dine ben mod mikrokapslerne dem til at løsne fra jeans og videre til din hud.

Nu, hvorvidt disse jeans faktisk arbejder for at lindre tør hud eller bekæmpe "appelsinskal hud", kan jeg ikke kommentere. Alt jeg ved, er at når jeg tog spørgsmålet om "ville du prøve disse jeans" til vores NewBeauty Facebook følgere, fik jeg disse typer af svar:

"Jeg skulle se klinisk test bevis [at de arbejder].""Noget som Reebok Easytone - fidus !!!!"

Så selvom det er sandt, at i øjeblikket har skønhedspanserens gimmick fået vores opmærksomhed, fører hype ikke altid til salg. Det er jo mere grund til at være opmærksom på de mærker, der leverer ægte, dokumenterede resultater, ikke dem, der forsøger at genskabe hjulet eller formulere et serum, der også kan babysit dine børn.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer