loader
bg-category
Lift Aging Funktioner Med Injectables

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tænk fyldstoffer og injicerbare midler tjener formålet med bare at slette linjer og påfyldning rynker? Gæt igen. Selvom disse "flydende mirakler" måske oprindeligt har gjort deres karakter som rynkeeliminerende, er de nu lige så velkendte for deres rene evne til at løfte og konturere dårligt definerede og aldrende egenskaber.

Når injicerbare og fyldstoffer først blev introduceret, tjente de stort set ét formål: at fylde rynker. Over tid og med sikker off-label eksperimenter er deres brug blevet mere udbredt, da virkningerne af volumen tab er en konstant klage. "I forskellige rum i vores ansigt er der en forskydning af fed pads og reabsorption. Rekonstruktion af ansigtet med fyldstof gør det muligt at ophæve arkitekturen i ansigtets ramme og genoprette de ungdommelige konturer, "siger New York og Miami dermatolog Fredric Brandt, MD. Med kun en håndfuld af de tilgængelige produktmuligheder, kommer den største forskel mellem påfyldning og løftning ", hvor fyldstofet er placeret, og hvor dybt", siger Staten Island, NY, dermatolog Michael Kurzman, MD.

1. Lige løft med noget volumen Perlane: Udfylder dybere, tykkere linjer og folder. På grund af dens tættere natur og tykkelse giver den god løft til områder af ansigtet som kinderne og den nederste del af ansigtet.Radiesse: Glider straks foldene rundt om munden for at løfte kinderne og området mellem kinderne og øjnene og jøllerne. Hvad angår de længerevarende fyldstoffer, siges dette at give mere løft.

2. Mere volumen, nogle løftRestylane og Juvéderm: Løft og kontur men på et mere overfladisk niveau for dem, der ikke har brug for så meget strukturel forbedring for områder som under øjnene og marionetlinierne.Sculptra æstetisk: Bedst egnet til dem med små mængder volumen tab, som også har brug for nogle løft. Der kræves flere behandlinger, og fyldstofet fungerer gradvis over en periode.

3. Frys muskelenBotox, Dysport og Xeomin: Nedbrydende midler reducerer muskelaktiviteten, der forårsager lodrette rynkebånd (som dem over øjenbrynene), så muskelbevægelsen er begrænset (eller minimal) for at give løfteeffekt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære