loader
bg-category
GALLERI: Bedste Skuespillerindervindere og Oscarforlængelsen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Din mistanke er sandt: Der er virkelig en Oscar forbandelse. Bedste nominerede skuespillerinder har en himmelhøj 60 procent skilsmissesats, og vinderne er mere end en og en halv gange mere tilbøjelige til at skille sig fra end de førende damer, de er imod. Denne rulle af bedste skuespillerindevindere afsluttede singel efter at have kørt op med Oscar.

MERE: The Oscar Curse: Er succesfulde kvinder uheldige i kærlighed?

1Katharine Hepburn, "Morning Glory" (1933)

Katharine Hepburns 60-årige karriere og optagende fire bedste skuespillerinde Oscars navngivet den mest ikoniske førende dame af alle tider, gjorde hende mere succesfuld end de fleste af mændene i hendes liv. Hendes eneste ægteskab sluttede året, hvor hun vandt sin første Oscar, og hun bosatte sig i stedet for en 26-årig affære med gifte skuespiller Spencer Tracy. Hun beskrev det som "absolut lyksalighed", selvom hun altid var den anden kvinde.

MERE: Hvorfor Celebrity Marriages fejler

2Ginger Rogers, "Kitty Foyle" (1940)

Skærmlegenden Ginger Rogers, kendt som Fred Astaires kærlighedsinteresse i nogle af de mest ikoniske Hollywood-musikaler, lavede mange film-og skilt mange mænd (fem, for at være præcise). Hun og hendes anden mand, skuespiller Lew Ayres, splittede samme år, hun vandt bedste skuespillerinde for sin titelrolle i "Kitty Foyle."

QUIZ: Hvilken slags kærlighed er du i?

3Ingrid Bergman, "Anastasia" (1957)

Bedste kendt som Humphrey Bogarts smukke kærlighed interesse i "Casablanca," Ingrid Bergman vandt tre Oscars, to Emmys, en Tony og mange hjerter i sin karriere. Hendes tre ægteskaber forlod et spor af heartbreak, og hendes anden til italienske regissør Roberto Rossellini-endte samme år, at hun vandt Oscar for sin ledende rolle i "Anastasia.

MERE: Kjendispar, der kler ens

4Jane Fonda, "Klute" (1971)

Jane Fonda var bedre kendt for hendes træning end sin skuespil, og tog hjem Oscar for sin rolle som en opkaldspige, der hjælper med at løse en manglende persons sag i "Klute". Det næste år sluttede hendes ægteskab med fransk regissør Roger Vadim i skilsmisse . Hun fortsatte med at blive et husstands navn og rack op to skilsmisser.

QUIZ: Hvad er dit forholdsstil?

5Julia Roberts, "Erin Brockovich" (2000)

Julia Roberts, stadig Hollywoods foretrukne smukke kvinde, tog hjem guldet for sin titelrolle i "Erin Brockovich." Tre måneder senere fandtes hendes treårige forhold til "Law & Order" -stjernen Benjamin Bratt officielt. (Selvfølgelig mødte Roberts sin nuværende mand, mens hun stadig var med Bratt, så hvem ved, om nogle andre gnister ikke allerede fløj.)

6Halle Berry, "Monster's Ball" (2001)

Halle Berry var en stigende stjerne da hun blev den første afrikanske amerikaner til at vinde den bedste skuespillerinde Oscar. Gift med Eric Benet på det tidspunkt splittede bombshell-parret det følgende år.

MERE: Celebrity Hair Color: The Best Star Hue

7Hilary Swank, "Million Dollar Baby" (2004)

Da Hilary Swank vandt Oscar for "Boys Do not Cry", huggede hun sin mand, kyssede ham - og så glemte helt at takke ham (hun leste selv en skriftlig liste!). De overlevede dette uheld, og hun takkede ham først næste gang (siger: "Jeg kan godt lide at tro, jeg har lært af tidligere fejltagelser"), men et år senere kaldte de to afslutter deres tiårige ægteskab. Ryktet havde det, han kunne ikke klare sin succes.

QUIZ: Er du seksuelt tilfreds?

8Reese Witherspoon, "Walk the Line" (2005)

Reese Witherspoon og Ryan Philippe syntes som en kamp, ​​der blev lavet i Hollywood-himlen, indtil de chokerede alle sammen ved at splitte en smule otte måneder efter at hun tog hjem den bedste skuespillerinde Oscar for sin rolle som June Carter i "Walk the Line." Med Ryan falde i glemsel har du set ham siden "grusomme intentioner?") og Reese skyrocketing til stjernen, kan hendes succes have skubbet ham over linjen. De kaldte det ophører midt i rygter om, at Ryan var snyd.

9Kate Winslet, "The Reader" (2008)

Da Kate Winslet vandt en langvarig bedste skuespillerindepris for sin rolle i "The Reader", syntes hun og Sam Mendes (en anerkendt direktør og Academy Award-vinder selv) som et af de stille, stærke par, der ville blive over rovet. Ak, de blev også bytte til Oscar-forbandelsen og splittede et år efter at Kate endelig havde taget topprisen.

MERE: Bedste klædte Celebrity Baby Bumps

10Sandra Bullock, "The Blind Side" (2009)

Når Sandra Bullock skulle have lavet overskrifter for sin Oscar-vindende rolle i "The Blind Side", tog hendes skilsmisse i stedet for top fakturering. En smule 10 dage efter hendes sejr gik Sandra ud midt i en ryge af rygter om, at hendes mand, Jesse James, havde snydt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære