loader
bg-category
Jane Fonda behøver ikke at kæmpe for grænsen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Dagen efter Oscarerne er altid en sjov dag at arbejde i medierne. Kommentatorer og tastemagere på tværs af internettet går vildt op på rødt tæppe, der erklærer, hvis stil var morder, og hvis stylist burde være blevet dræbt - men ærligt nok, den eneste stjerne, jeg ikke kan stoppe med at tænke over (uger senere) er Jane Fonda.

Kvinden er 75 år gammel og holder så meget, hvis ikke mere, nåde og skønhed som hun gjorde som nybegynder på scenen for næsten 50 år siden. I en af ​​de livligste, kurvekramende gule Versace-kjole, du nogensinde har set, var hun høj og stolt. Fonda er som en Hollywood supernova-skinner med lysstyrken på 10 milliarder soler.

I sin "tredje handling", som hun kalder de sidste tre årtier af livet, har denne skuespillerinde, model og fitness-guru været virkelig ærlig og kommende om, hvad det betyder at leve og alder i rampelyset. Hun taler ofte om, hvordan hun beskæftiger sig med lavt selvværd og bulimi, men nu forstår hun som seniorer, hvem hun er. "Når du er inde i gammelhed, i modsætning til at se på det udefra, falder frygt. Du er klar over, at du stadig er dig selv, måske endnu mere," sagde Fonda under en Ted Talk sidste år.

Hun har også været meget gennemsigtig om at have lyst til at se hvordan hun føler sig og fortæller Matt Lauer på Today Show tilbage i 2011 alt om hendes plastikkirurgi. Hun siger, at hun ikke følte sig presset for at bevare et bestemt udseende. "Jeg har lige besluttet, at jeg ville købe mig lidt tid og se mere ud som, hvordan jeg føler." Og som det viser sig, føler hun sig som om hun har en strammere hage, nakke og ingen poser under øjnene, så hun havde dem drevet af Beverly Hills, CA, plastikkirurg Robert Hutcherson, MD.

Vi ved, det er ikke kun den kosmetiske forbedring, Fonda har gjort, som har os til at hende hende fra hoved til tå, hun virker som en fjende - ja, hun lægger stadig ud på fitness DVD efter fitness DVD. Og selvfølgelig har hun gode gener. Men jeg tror, ​​hvad der virkelig gør hende skiller sig ud, er den måde hun bærer sig selv på - stolt. Som hun burde være.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer