loader
bg-category
Celebrity Copycat Couples (gæt hvem!)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Disse stjerner er så synkroniserede, at de selv har en fælles modefornemmelse. Kan du gætte hvem de er?

Der er ingen tvivl om, at denne sangerinde vendte tøjdesigner og hendes rocker mand er fashionably udstillet. Hvem er de?

QUIZ: Hvad er din livtilfredshed?

Gwen Stefani og Gavin Rossdale

De sexede rockere bringer et stykke edginess til hver outfit og har endda givet deres modefølelse på deres sønner, Kingston og Zuma.

Denne tidligere "Friends" skuespillerinde har konfronteret hendes andel af heartbreaks, men hun springer altid tilbage - denne gang med en medvirkende, der deler sin afslappede, komfortable stilstilstand. Kan du gætte hvem?

GALLERI: Celebrity Smiles (og frowns!)

Jennifer Aniston og Justin Theroux

Disse lovebirds kunne ikke mere harmonere, når det kommer til deres tøjvalg. Talte om hendes mands mådefølelse, aniston fortalte InStyle magazine: "Først og fremmest har han stor stil - det er meget specifikt og det har været hans stil for altid." Hun tilføjer: "Jeg ved, at folk siger ..." Åh, se dig Re dressing alike. 'Og jeg tror, ​​nej, det er jeg ikke. Jeg har haft denne jakke i tre år! "

Denne tidligere magtpar kunne have fået garderobe råd fra deres lille fashionista datter Suri, da de var sammen. Hvem er de?

MERE: Bedste klædt til deres kropsform

Tom Cruise og Katie Holmes

Den skarpt klædte tidligere duo formåede at bære gratis tøj uden deres tøj, der skreg "tvillinger!", Da de var en ting - selv om de på et tidspunkt gjorde sporten ærlig lignende hårklipp.

Skuespilleren-modellen og den tidligere Dawson's Creek-stjerne er ikke bange for at bære næsten identisk påklædning. Kan du gætte hvem de er?

MERE: Hvorfor elsker vi Tabloid Sladder

Diane Kruger og Joshua Jackson

Jackson skal have lykkeligt hentet sin model kones fabelagtige mode følelse ned til hendes kærlighed til hatte.

Dette kongelige par er altid kamera-klar og perfekt sat sammen. Kan du gætte hvem?

MERE: Sådan ser du godt ud i billeder

Kate Middleton og Prince William

Den fejlfri klæded duo er royally god til sportslige komplementære outfits uden at komme på tværs som også matchende-matchy.

Dette højt profilerede tidligere par - som mødtes på sættet af filmen "Seven" - så forskrækkende på samme måde, da de var romantisk involverede. Hvem kunne de være?

MERE: Hvor møder vi potentielle partnere?

Brad Pitt og Gwyneth Paltrow

Da de var sammen, kunne Pitt og Paltrow let have forveksles med tvillinger - lige ned til deres matchende blonde bobs. Men i sidste ende udbrød de hinanden - og deres hår.

Dette Hollywood power par klarer at se træk sammen og synkronisere trods jonglering krævende karriere og seks børn. Hvem er de?

GALLERI: Sunde morgenmad, gætte hvem?

Brad Pitt og Angelina Jolie

Uanset om det er klædt på næserne på det røde tæppe eller i afslappet påklædning med deres børn i slæb, er stjernesparret altid i harmoni stilfuldt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer