loader
bg-category
Sekundære Facelifts er sikre og vellykkede

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens effekten af ​​en ansigtsløftning er langvarig, er de ikke permanente, og som mange andre kosmetiske procedurer kræver de vedligeholdelse. Oftest udført omkring et årti efter en første ansigtsløftning, kan en sekundær ansigtsløftning (aka sekundær rhytidektomi) hjælpe med at genoprette de oprindelige resultater af en ansigtsløftning.

Ifølge ny forskning offentliggjort i Plastisk og rekonstruktiv kirurgi, en sekundær ansigtsløftning kan opnå tilsvarende varige resultater til en ansigtsløftning med en lav komplikationsrate. Undersøgelsen gik ud på at få indsigt i teknikken, resultaterne og levetiden af ​​resultaterne af sekundære ansigtsløftningsoperationer, som ikke omfattede patienter, der gennemgåede mindre ændringer efter deres første ansigtsløftning.

Rapportering om deres 20 års erfaring konkluderer forskerne, at med opmærksomhed på nogle centrale kirurgiske principper, "Sekundær rhytidektomi er en sikker og effektiv procedure for fortsat kirurgisk ansigtsforyngelse hos den aldrende patient."

Forskerne fandt, at sekundære facelifts tendens til at vare næsten lige så længe som første ansigtsløftninger, da nogle patienter besluttede at gennemgå en tredje procedure efter et tilsvarende antal år. Derudover var risikoen for komplikation omtrent den samme med både primære og sekundære ansigtsløftninger, selvom andre rapporter har sagt andet.

"Med en stadigt voksende middelaldrende befolkning og en generel interesse for ansigtsforyngelse i en tidligere alder har der været en betydelig stigning i patienter, der gennemgår sekundær rhytidektomi," siger studieforfatter Dr. Rod J. Rohrich og kolleger. præsenterer generelle positive resultater, bemærker forfatterne, at proceduren kræver nogle unikke teknikker, så det er vigtigt at søge en bestyrelsescertificeret plastikkirurg, der er bekendt med sekundær rhytidektomi.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer