loader
bg-category
Brænd den mest fede med denne øvelse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til motion, er vi store fans af en genvej. Dybest set, hvad der giver os mest bang for vores buck er vores nye yndlings træning. Det er her, hvor dette praktiske studie fra folkene på Duke University kommer ind.

Forskere sammenlignede aerob træning, modstandstræning og en kombination af begge for at finde ud af, hvilken havde mere fedtforbrændingskraft. I undersøgelsen blev 234 overvægtige frivillige tilfældigt tildelt et af tre øvelsesprogrammer. Modstandstræningsgruppen anvendte vægte i tre dage om ugen med tre sæt om dagen på otte til tolv gentagelser. Den aerobic træningsgruppe racked op omkring 12 miles om ugen gør cardio. Den sidste gruppe lavede en kombination af begge træningsplaner.

I slutningen af ​​undersøgelsen tabte både de aerobiske og kombinationsgrupper vægten, mens modstandsgruppen faktisk fik vægt, fordi de øgede deres magre kropsmasse. Nu, mens du tror at kombinationstræningen ville være den bedste plan, fandt forskerne, at det ikke reducerede så meget kropsmasse og fedm som den gruppe, der kun gjorde aerob træning. Kombinationsgruppen havde dog den største reduktion i taljenomkredsen - sandsynligvis fordi de brugte mest tid på at udøve.

Så hvis du vil forbrænde mere fedt, er den mest tidseffektive måde at gøre det ved at fokusere på aerob træning. Det betyder dog ikke, at du ikke bør inddrage modstandstræning i dine træningsprogrammer. "Balanceringstidsforpligtelser mod sundhedsmæssige fordele, vores studie tyder på, at aerob træning er den bedste mulighed for at reducere fedtmasse og kropsmasse", siger studieforfatter Dr. Cris A. Slentz. "Det er ikke, at modstandstræning ikke er godt for dig, det er bare ikke så godt at brænde fedt."

Undersøgelsen afslørede også, at træningsanbefalinger bør være aldersspecifikke. Ældre mænd og kvinder ville have gavn af modstandstræning, hvis de oplever muskelforringelse. På den anden side bør yngre personer, der ønsker at tabe sig, vælge en træning, der for det meste er aerobe øvelser. Checkout disse fitness trends for 2013.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære