loader
bg-category
At skifte dine krydderier kan nu hjælpe med at fremskynde din metabolisme

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet:Hemmeligheden til at stimulere dit stofskifte og øge gut sundhed kan nu findes på din krydderi rack. EatBrands har netop lanceret EatSpice ($ 13 hver eller $ 60 for et sæt på seks), en linje af probiotisk spikede krydderier, der spænder fra basisrosa salt og sort peber til gurkemeje og kanel, der hver formuleres for at forbedre fordøjelsen og hjælpe i en sund metabolisme ved simpelthen tilføjer det til din mad.

Hvis du vil vide mere:Bortset fra den klare uptick i probiotisk infunderede alt salg i slutningen af ​​tiden, ved vi, at wellnessprioriteringer har skiftet fra tankeløst at tælle kalorier til et stærkt fokus på tarmhelse. Ifølge Ganeden ville 59 procent af sunde årtusinder betale 10 procent eller mere for fødevarer eller drikkevarer, der indeholder probiotika, mens 86 procent af børnene er mere tilbøjelige til at købe et produkt til deres børn, fordi det er beriget med et probiotisk. Som et resultat af dille er det nu muligt at få probiotika, der arbejder for dig, nu langt forbi, nipper til gærede drikkevarer og guzzling ned kosttilskud, der indeholder de gode bugs.

Bacilus Coagulans GBI-30, 6086, en probiotisk stamme bevist at understøtte fordøjelsen, øger proteinudnyttelsen, understøtter dit immunsystem og reducerer opblødning og mavesmerter, er kernen i hver flaske af disse krydderier af høj kvalitet, som også er struktureret til overleve høje temperaturer (så de er helt sikre til daglig madlavning). For hver spiseskefulde forbruges en milliard CFU af bakterierne også, hvilket betyder, at du ikke længere forsøger at huske at tage dit supplement eller kæmper gennem en flaske Kombucha. Uanset om det er en sprinkle af salt på din frokost eller et strejf kanel til din morgenkaffe, tager et probiotisk ved hvert måltid og øger dit stofskifte officielt, kunne det ikke være lettere, og er ikke længere forbeholdt den uber-sundhedsbevidste.

Billede / EatSpice

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer