loader
bg-category
Top 5 iPhone Foto Apps til ferien

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

'Tis sæsonen for æg nog, grimme trøjer og feriebilleder. I stedet for at kigge rundt om dit kamera til dit nyeste fest oven på alle de gaver, du skal bære, overveje at tage dine feriebilleder med vores top 5 iPhone-fotoprogrammer. (Beklager Android-brugere.) Det har aldrig været nemmere at fange din familie og venners naturlige skønhed.

Læs mere

Selvom disse apps ikke magisk vil gøre dig til Richard Avedons næste komme, vil de tilføje noget ekstra krydderi til dine feriebilleder og kan bare gemme dig et udseende på awkardfamilyphotos.com.

1Camera + ($ 0.99)

Kamera + er i det væsentlige standard iPhone kamera på steroider og derefter nogle. Den har avancerede kameraoptioner som billedstabilisering og en burst-tilstand til hurtig optagelse af flere billeder, samtidig med at du understøtter et omfattende bibliotek af efterbehandlingsværktøjer til at tilpasse dine iPhone-fotos til perfektion.

Læs mere

Selvom Camera + er et meget kraftfuldt værktøj, føles brugergrænsefladen ret overvældende og klumpet med sine flere sider med muligheder og dermed fjerner enkelheden ved at tage et billede med din telefon.

2Diptisk ($ 0,99)

Hvorfor har du et billede, når du kan have to? Diptic giver dig mulighed for at splitte op til fire forskellige billeder sammen for at skabe et unikt billede. Afviser din søn at tage et billede med sin tante Gertrude? Intet problem - tag kun billeder af dem særskilt og tilføj dem sammen senere med diptic.

3Color Splash ($ 0.99)

Feeling artsy? Denne nifty app giver dig mulighed for at vende en del af dit billede fra farve til sort og hvid og tilbage igen med en fingerhåndtering. Fedtfinger syndrom er heller ikke et problem, da appen anvender en nip til zoomfunktion, der gør det muligt at manipulere dit billede med den største præcision.

4Hipstamatic ($ 1,99)

Komplet med sin faux Holga-facade, har Hipstamatic længe været den skønne foto app af både amatører og professionelle fotografer. App'en giver dig mulighed for at kombinere et utal af "film" og "linser" for at skabe det perfekte stiliserede billede uden klumpet efterbehandling. Det er denne brugervenlighed, der gør appen så succesfuld.

Læs mere

Det eneste rigtige greb med Hipstamatic er, at det, du ser i appens søger, ikke altid oversætter nøjagtigt til det endelige billede på grund af, hvordan softwaren beskærer dit billede. Det tager flere billeder at få dit billede indrammet perfekt, så vær forberedt på nogle forsøg og fejl.

5Instagram (gratis)

Instagram er hænder ned den bedste billedapp, som i øjeblikket er tilgængelig til iPhone.

Kameraet tager et billede i iPhone's native rektangulære format, men giver dig mulighed for at zoome ind og beskære dit billede i en pæn kvadrat bagefter og dermed negere søgerproblemet, der findes i Hipstamatic.

Læs mere

Brugergrænsefladen til sin postbehandlingssoftware er meget intuitiv og giver dig mulighed for at anvende en bred vifte af farvefiltre og selektivt sløre billeder for faux dybdeskarphed med lethed.

Også nævner jeg det var gratis?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer