loader
bg-category
Har du endda brug for deodorant?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Deodorant tjener bestemt sin hensigt, men hvis du nogensinde har forladt huset med hvidt rester på dit tøj, ville du nok være enig i, at hvis du ikke havde brug for det, ville du ikke bære det. Men for nogle mennesker er det ikke tilfældet. Ifølge en ny undersøgelse producerer over 75 procent af mennesker med en bestemt genvariation ikke underarm-lugt, men alligevel bærer deodorant.

"Disse resultater har et potentiale for at anvende genetik i valget af personlige hygiejneprodukter. En simpel genprøve kan styrke selvbevidstheden og spare nogle unødvendige indkøb og kemiske eksponeringer for producenter uden lugt ", siger medforfatter Dr. Santiago Rodriguez.

Lurer på om du måske er en af ​​disse lugtende gencarriers? Forfatterne påpeger, at de mennesker, der bærer denne sjældne genetiske variant, er mere tilbøjelige til at have tør (i modsætning til klæbrig) ørevoks.

Hvis du er som de fleste og behøver at bekymre dig om en underarm stank, er der muligheder ud over apotekets standarder, når det kommer til deodorant. Hvis du leder efter noget sans kemikalier (der stadig lugter godt), prøv Lavanila sundt deodorant ($ 18). Det bekæmper lugt og giver vitaminerig næring uden hårde kemikalier.

Eller prøv at behandle lugten udefra. "Det starter med et sundt fordøjelsessystem. Hvis kroppen behandler fødevarer effektivt, er det ofte holdbart, at kropslugt holdes på et minimum, "siger kendte nutritionist Paula Simpson. "Fødevarer, der kan hjælpe med at minimere kropslugt eller frembringe en behagelig lugtfølelse, omfatter yoghurt (som naturligvis indeholder mikroorganismer, der fremmer en sund fordøjelseskanalen og minimerer giftstoffer, der absorberes i kroppen og naturlige urter som rosmarin, timian, mynte, ingefær og persille (der indeholder kemiske forbindelser, der kan minimere fordøjelsesspændingen og neutralisere toksiner), "forklarer Simpson.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer