loader
bg-category
Hudstrammende behandlinger Vs. Necklifts

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til at tackle tegn på ældning, skal du se på de problemer, der findes - løs hud, volumenabsorberende og strukturelle ændringer. "Fyldstoffer og injicerbare stoffer og kirurgi er ikke erstatninger til hinanden. Hvis huden skal omrystes, har du brug for kirurgi. Et fyldstof kan gøre mange ting, men det kan aldrig slippe af med løs hud", siger New York plastik kirurg Douglas M. Monasebian. MD. Han tilføjer, at det er vigtigt at blive uddannet på de tilgængelige foryngelsesformer. "Faktorer som genopretning, risici og udgifter skal også overvejes." Ved sammenligning af fyldstoffer, lasere og kirurgi kan prisen, der er forbundet med hver, være helt anderledes, lige fra nogle få hundrede til et par tusind dollars, om ikke mere. Fyldstoffer og injicerbare materialer er den mest overkommelige løsning; Lasere falder mellem fyldstoffer og kirurgi; operation er den dyreste løsning.

Vælg hudspændingsbehandlinger, hvis du har minimal loshed i nakkeområdet: Forskellige fra en ægte laser, men ofte mærket som sådan, beskytter hudhæmmende enheder som Protégé ELITE (afhænger af radiofrekvensenergi) eller Ultherapy (bruger ultralydsenergi) for at stramme løs hud ved at stimulere kollagen på hudlaget. "De don ' t genopfriske hudens struktur, men i stedet for at skabe nyt kollagen ved dybt opvarmning af de underliggende lag af huden med energi som ultralyd eller radiofrekvens ", siger New York plastikkirurg Z. Paul Lorenc, MD. "Det eksisterende kollagen er skadet og reorganiserer sig som en del af helingsprocessen. Som det gør det strammer huden til en vis grad. "

Hvad det ikke kan gøre: Korrekte tekstmæssige problemer; giver det samme slutresultat som det, der kan opnås med en ansigtsløftning eller halsløftning

Hvad det kan gøre: Opret nyt kollagen, som igen giver en udjævning og stramningseffekt; kan også bruges til at korrigere let løshed i kinderne og øjenlågene

Vælg en halsløft, hvis du har moderat til ekstrem slaphed og hævning i nakkeområdet: En glat, lang hals er en kvintessens karakteristisk for kvindelighed. Men med tiden mister halsen sin elastiske støtte og musklerne bliver latex. "Hvis vi er bekymrede for, hvordan nakkelinjen er defineret, kan kirurgi være den bedste mulighed for at rette op på det," siger Houston Cecil Yeung, MD's plastikkirurg. Under proceduren er nakke muskler strammet op og ekstra hud trimmet væk. Hvis ekstra fedt også er et problem, kan det fjernes.

Hvad det ikke kan gøre: Forbedre hudkvaliteten

Hvad det kan gøre: Gendan definition til den nederste del af ansigtet; reducere bånd i nakken

Kombinationsterapier, hvor læger bruger en mix-and-match-tilgang til foryngelse, er vigtige. "Du skal næsten altid bruge lasere, hudpleje, neurotoksiner, fyldstoffer og kirurgi sammen til de bedste resultater. Til total foryngelse anbefaler jeg ofte at flere forskellige procedurer udføres ", siger Largo, FL oculoplastic chirurg Jasmine Mohadjer, MD. Mens du kan få gode resultater med bare kirurgi, kan en laser eller fyldstoffer alene, hvis du bruger dem i tandem, skabe bedre resultater. "Kirurgi virker først at genopbygge strukturen og fundamentet af ansigtet, så vi ved, hvor meget fyldstof der skal tilsættes for at genoprette det tabte volumen," siger Beverly Hills, CA plastikkirurg Davis Nguyen, MD. Et godt igangværende hudplejeprogram er den sande glasur på kagen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer