loader
bg-category
Nicki Minaj og hendes syv dufte: Tidslinjen for et imperium

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nicki Minaj har bragt os tre albums, syv dufte og (del af) Tidal. Det er en åben hemmelighed, at stjerner gør de fleste af deres penge fra påtegninger, men Nicki har udtalt, at hun kan lide at være involveret i "alle aspekter af beslutningsprocessen" når det kommer til hendes dufte. Gennem de specielle udgaver og de begrænsede udgivelser har hun klart bygget en Minajesty alene, men kan fans få Pinkprint-niveauet bemyndigelse fra sin skønhedslinje, som vi får fra hendes musik? Lad os undersøge:

Pink fredag ​​(september 2012) Nicki's første duft, udgivet for at falde sammen med sin enkelt Va Va Voom, var en floral, bubblegum refleksion af den pink-wigged Barbie, vi mødtes for første gang i 2010. Det er saftigt, legende frugtagtig med basale noter som vanilje, moskus, björnbær og hindbær . Nicki var også sødere:

Taylor Swift giver mig alt sammen med denne præstation lige nu! Barbz, hvordan er det sødt, er hun ???????

- QUEEN (@NICKIMINAJ) 7. september 2012

Pink Friday Special Edition (april 2013)

Samme måned faldt denne begrænsede udgave duft, fortalte Nicki Elle, "Jeg er så knyttet til min pink læbestift, det er svært ... at gå ud foran kameraet uden rosa læber eller store ol 'vipper - du ved ingenting - jeg følte mig nøgen." Over et år efter "Starships" og med to fremhævede sange på Billboard Hot 100 forfordrer Nicki os med pinks og slik; hun sætter os i grapefrugt, æble, hindbær og kaprifol.

Minajesty (august 2013)

"Der er en sexet magt bag at have selvtillid," fortalte Nicki Mennesker da Minajesty kom ud: "Jeg vil have denne duft til at invitere min Barbz for at fejre deres glamourøse side, leve i øjeblikket og være skandaløst ved at vide, at deres sande magt kommer indfra." Minajesty lugtede også som "sand lyst", en smuk sætning hver eneste pige har brug for i sit ordforråd. Bortset fra Drake, som ikke ville holde op med at være forelsket i hende, var Nicki nok for travlt med at bygge sin Minajesty til dato nogen den sommer.

Pink Friday Deluxe Edition (november 2013) Denne limited edition redux af Pink Friday duften debuterede lige i tide til alle vores guldmalet Nicki Minaj-formede ferie shopping behov. Den indeholder "mere luksuriøse" ingredienser, selv om sammensætningen stort set er den samme - hindbær og brombær, moskus, træ. Den sande luksus kommer i prisen: $ 75 men med en "$ 1000 værdi" (???). Det var den rigtige tid til Nicki at gå deluxe: hun var nr. 4 på Forbes 'liste over top hip-hop-indvandrere i 2013 og slog Kanye West, Lil Wayne og Drake. To albums, $ 29 millioner værdi.

Minajesty Exotic Edition (juli 2014)

Denne "sommertid, sjov, frugtagtig" duft var tilgængelig forendag på HSN. "Jeg er på god opførsel, jeg er på HSN," siger Nicki i løbet af denne time med at se fjernsynet. "Flasken er en fræk bondage-dame, der har et mørkere øjeblik." Nicki var ikke: Hun var på tur , hun og Beyoncés "fejlfri" remix var overalt, hun var lige begyndt at danse Meek Mill. Hende Næsteduft var allerede forsalg med denne ene, den endnu mørkere ...

Onika (september 2014)

Som "Anaconda" forberedt på at klatre op i diagrammerne til sin eventuelle top på Billboard's # 2, nydt Nicki en sommer med succeser. Hun var vært for MTV European Music Video Awards, var den eneste respektable del af den allestedsnærværende Bang Bang, og gjorde masser af presse til november-udgivelsen af ​​The Pinkprint. Hun skrev, at Onika "lugter som engle i haven af ​​... perfektion." OK!

The Pinkprint (juli 2015)

Gør plads til positive tweeps. 😛

- QUEEN (@NICKIMINAJ) 10. juli 2015

Nicki lancerede "The Pinkprint" på Good Morning America i sidste uge - et rettidigt udseende efter Taylor Swift-dramaet, der har fået en masse (distraherende) presse til Nicki. Re-pect til hendes reps for at anerkende denne mulighed for at bruge dramaet - og den ekstra opmærksomhed hos dybt lommede og skyldige Taylor Swift-fans - til kontanter. Ikke at Nicki har brug for hjælp fra Tay eller nogen anden til at gøre hendes millioner; Hendes "beskrivelse" af duften på Instagram siger kun, "Det lugter så godt. Det er langt mit bedste. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære