loader
bg-category
Denne Dermaplaning-Meets-Microneedling Behandling er den nyeste måde at få hud, at glimmer og gløder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Se kraften i hudreurfacing behandlinger. Fra lasere, der løfter pigmentering og blødgør hudtekstur til mikrodermabrasion og kemiske peeling, der exfolierer de øverste lag af huden, er der intet helt som en resurfacing behandling.

Den nyeste på scenen er MIRApeel og det smelter sammen to unikke teknologier - våd slid og våd mikronedling - til en enkelt behandling. Sådan fungerer det:

Trin 1I ca. 10 minutter slibes de øverste, yderste lag af huden forsigtigt og sikkert af lag for lag med et specielt designet razoragtigt hoved, der kan opkaldes eller slås ned afhængigt af, hvor aggressiv behandlingen skal være. Samtidig er huden infunderet med mærkeets proprietære serum. Ved at fjerne døde overfladeskind er huden prepped for bedre at modtage, hvad der kommer i trin to.

Trin 2Tiny, 0,25 millimeter nåle rulles over huden med en strøm af serum. Virksomheden kalder det "vådt mikro-fremspring", som i det væsentlige er micronedling med tilsætning af en våd komponent (her er det brugen af ​​serum). Ifølge Serge Castro, administrerende direktør for MIRAMed, firmaet der producerer MIRApeel, er de små nåle effektive, fordi spidsen forsigtigt glider over huden, samtidig med at den "fastgøres" til den takket være vakuumkraft.

Trin 3To LED-lamper anvendes på huden for at lade det roe ned, efterfulgt af et beroligende biocelluloseflade og décolleté maske.

Selv om seks til otte ugentlige sessioner efterfulgt af kvartalsvis vedligeholdelse anbefales for at se maksimale resultater, er de våde mikronedler det vigtigste punkt i sondringen her. "Der er en øjeblikkelig 'MIRAwow' effekt - det er det, vi kalder det. Der er heller ikke noget blod og ingen smerte med proceduren, "siger Castro. "Skin vil være glødende og forfrisket og prale af et smukt nyt udseende lige efter behandlingen." Ideelt til at rette stort set alt fra tør hud og alder til akne ar og teksturproblemer og endda for tidlig aldring, MIRApeel, som blev udviklet i Tyskland og har en enorm følge i Europa med dermatologer, er hurtigt ved at gøre sit mærke. Tænk på dette som den næste generation af mikronedling.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære