loader
bg-category
Margot Robbie får personlig hudpleje i Oscars Gavepose - og her er Ingredienserne i den

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At tage hjem statuen er selvfølgelig slutmålene for Oscar nominerede denne søndag, men runner-up lyder stadig temmelig sjovt, takket være den berygtede Nominee-gavepose. Som rapporteret af Side Seks, er årets version især over-the-top-ind på en skønsmæssig værdi på seks cifre og inkluderer bl.a. sessioner med træner, smykker, ferier og endda en tandbehandling.

Et skønhedsmærke, der skiller sig ud i swagens hav: PROVEN, en ny hudplejeopstart, der bruger AI til at skabe skræddersyede produkter baseret på en kundes unikke hudprofil (den Silicon Valley-baserede linje, der blev lanceret i sidste uge og for øjeblikket har en toner, dags serum, nat serum og fugtighedscreme, som de gør internt). Ifølge cofounder Ming Zhao byggede de et one-of-a-kind system, der kunne læse millioner af kundeanmeldelser, ingredienser og videnskabelige tidsskrifter. Derefter analyserede computerne disse resultater, som hjalp med at skabe den største hudplejebase i verden, med navnet "The Beauty Genome Project".

Billede / BEVIST

Selv om det første skridt er typisk for brugerne at tage en online quiz-resultaterne løber derefter gennem systemet, og en hudlæge tilføjer input-og modtager et personlig sæt; Til Oscar-tasken indrømmer Zhao, at selskabet gjorde et lille "gæt" for at se, hvad der passer bedst til de nominerede.

Du kan også lide: Kelly Clarkson's Golden Globes Prep indeholder Hilarious Sheet Mask

"Ved at skabe Margot Robbies [27-årige er nomineret til bedste skuespillerinde i en ledende rolle] tilpassede produkter tog vi højde for hendes alder, hudtype, geografiske placering og aktiv livsstil," forklarer hun. "Med disse oplysninger skabte vi rene formuleringer baseret på den nyeste forskning og mest banebrydende ingredienser."

"Margot er 27 år gammel, så for aldersforebyggelse infunderede vi sin formulering med stabiliserede vækstfaktorer fra Korea. Siden hun bor i LA inkluderede vi anden generation C-vitamin, curcumonioider, ferulic acid og Kalahari melon ekstrakt for at forhindre og reparere hendes hud mod solskader og byforurening. "

Zhao siger også, at fordi Margot rejser ofte og besøger hendes hjemby Queensland, Australia ønskede formulatorerne at levere muligheder for beroligende hud både under og efter den altid beskattende hytter. "Så vi sammensatte en base af ceramider, fermenterede alger og hyaluronsyre for at befæste hendes stratumbarriere og overordnede hudhygiejne. Endelig gættede vi, at hendes evigt gyldne glød er at have en lidt fedtet hudprofil, så vi har tilføjet forsigtigt eksfolierende møtursyrer, der ikke irriterer følsom hud. "

Lyder som en vinder

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer