loader
bg-category
Den eneste multitasking øjencreme du nogensinde har brug for

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Søger efter en øjencreme, der øjeblikkeligt camouflerer mørke cirkler under øjet, korrigerer hyperpigmentering, og giver SPF-beskyttelse kan lyde som om du beder om alt for meget, som at holde ud for en 6 fods høj millionærmodel / kok, der redder forladte dyr. Mens sidstnævnte kan være en pipedream (selvom hej, ved du aldrig), har Kiehl's lykkedes at gøre denne eye cream fantasy til virkelighed med deres nye Clearly Corrective ™ Dark Circle Perfector med SPF 30.

Den multitasking øjencreme indeholder koffein for at reducere puffiness, såvel som aktiveret C (en vitamin C-afledt ingrediens) og lakridsrødekstrakt, der klargør hyperpigmenteringen, der bidrager til mørke øjenkreds. Det tilbyder også bredspektret beskyttelse i form af titandioxid, der afværger både UVA- og UVB-stråler omkring dine øjne - et ofte forsømt område. Plus er øjencreme parabenfri og duftfri.

Produkt: Kiehl's Clearly Corrective ™ Dark Circle Perfector med SPF 30

Pris: $38

Vi tænker:

Sådan bruges: Dab i en lille mængde under dine øjne. Ord til de kloge: En lille går langt. Hvis du har brug for mere dækning, kan øjencreme bygges, så du kan dryppe mere, hvis du har haft en særlig hård nattesøvn.

Resultater: Øjencreme slette straks mine mørke cirkler. Den lette cremede formel går glat, så den ikke trækker på det ømme øjenområde, når du anvender det. Det tørrer ikke og opbygges ikke i de fine linjer under øjnene, hvilket kan gøre dig mere træt og ældre end du rent faktisk er. Jeg elsker det, når jeg har travlt med at gøre sig klar eller bare gå på gymnastiksalen, behøver jeg ikke bruge separate produkter (en øjencreme med SPF, efterfulgt af concealer) for at få begge camouflaging dækning og UV beskyttelse jeg har brug for. Dette er blevet min go-to, tidsbesparende øjencreme, som jeg når til de fleste morgener.

LÆS MERE: Vi forsøgte det: Elizabeth Arden Åtte timers creme Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer