loader
bg-category
Pretty Clean: Sådan rengøres neglelakespild

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Internettet giver ingen mangel på forslag til fjernelse af neglelak, der er spildt på tæppe, stof eller hårde overflader. Fælles behandlinger omfatter brug af neglelakfjerner, gnidningsalkohol, hydrogenperoxid og endda hårspray.

Problemet er, at disse ting bare ikke virker meget godt. Ved du, hvordan jeg ved det? Jeg testede dem ved at holde min egen lille science fair i mit hjem som en stor gammel nørd.

Prøven var ret simpel: Jeg valgte en mørk skygge af lilla neglelak, som jeg malede i farveprøver på en klud og fik lov til at tørre. Så behandlede jeg hver farveprøve ved hjælp af forskellige opløsningsmidler og fandt ud af, at næsten ingen af ​​dem arbejdede.

Og hvad så vilje arbejde, kan du undre dig? Venligst skridt på denne måde, og jeg vil fortælle dig det.

Sådan rengøres neglelakse Off Tæpper og stof

Et forsigtighedsvarsel fra starten: Nail polish remover anbefales normalt som en måde at fjerne lak pletter fra stof og tæpper. I de tests, jeg gjorde, fandt jeg ud af, at det vil fungere ... men det vil tage meget tid og kræfter, fordi der skal bruges gentagne applikationer. Det også skal være acetonen, snarere end den ikke-acetone, slags. Og du skal absolut gøre en stikprøve for at sikre, at den ikke forårsager skade eller farveforløb.

LÆS MERE: 3 Nail Polish Removers, der ikke lugter forfærdeligt

Med den advarsel ud af vejen, vil neglelakfjerner virke godt, og fjern neglelak. Men det er ikke rigtig det bedste at bruge, simpelthen fordi det ikke er det mest effektive.

I stedet vælger du et produkt, der er specielt designet til at fjerne neglelak fra stof, som Motsenbockers Lift Off Markers Penner & Blæk Remover eller Carbona Stain Devils # 1 - Lim, Gum & Neglelak. Disse og andre lignende produkter kan findes hos hardware- eller boligforbedringsbutikker (selvfølgelig kan du også bestille dem online!)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære