loader
bg-category
Jane Fondas øjenskygge trick giver hende et løftet ungdommeligt udseende

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du er dronningen af ​​træningsvideoen, 80 år og ser lige så godt ud som Jane Fonda, kan du udøve din ret (ingen ordsprog er beregnet) for at være persnickety om, hvilket fundament der foregår på dit ansigt. Og for Fonda, som har været loyal overfor den samme makeup-kunstner, Shawnelle Prestidge i det sidste årti, da hun er bosat i østkysten, er den eneste formulering, hun forpligter hendes ferskner og cremehud til high-definition.

I et nyligt interview med The Coveteur, Prestidge giver det op og indrømmer, at Fonda favoriserer stærkt pigmenteret HD fundament, fordi det afspejler lys pænt. "Du vil have noget, der har det højeste niveau af pigment, fordi du rent faktisk kan bruge mindre produkt til at få en uigennemsigtig effekt." Mens layering er nøglen her, siger Prestidge, at når det kommer til mere moden hud, vil du ikke over- lag dit produkt i de områder af ansigtet, hvor bevægelsen er naturlig og uundgåelig som om øjnene og munden.

Du kan også lide: Denne fond fik mig til at tro på instituttet igen

For at få Fondas vipper ekstra lang, ekstra mørk og frodig, gælder Prestidge altid med falske vipper. "Jane bruger Latisse og hendes vipper er så utroligt lange, at det er en drøm for kunstnere at krølle dem som skøre. Falske vipper er faktisk kortere end sine naturlige vipper, men vi tilføjer dem nogle gange for tæthed. "

Mens hendes kilometerlange vipper kan være den perfekte ramme til hendes babyblå øjne, er der en teknik, som Prestidge gør for at gøre Fondas øjne mere våde og løftede. Hun anvender ikke skygge på øjets øje, men starter først ved at lægge det midt i området lige under den omløbende knogle og bringer det ud til hjørnerne og op mod benet. En anden nej nej: super skinnende hvid skygge i øjets indre hjørner. I stedet anvendes en lys skygge af concealer.

Måske hvis vi alle overholder disse makeup-bud, kan vi se mindst halvdelen så godt som Jane gør!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer