loader
bg-category
Brug Killer Sko uden at dræbe dine fødder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når jeg klæder mig til arbejde om morgenen og kigger på alle skoene i mit skab, forestiller jeg mig, hvordan skoene vil se ud med mit tøj og så forestiller jeg mig, hvordan mine fødder vil føle sig efter en otte timers (plus) arbejdsdag. Nogle dage er min beslutning baseret på stil alene, og i andre dage kan jeg bare ikke bare nøjes med at tænke på mine fødder, skrigende eller værre, blødende. Og lad os se det i øjnene, jo flere gange jo skøder skoen, jo mere smertefuldt er det. Men takket være en nylig find, kan jeg heldigvis bære noget af mine sko, blisterfri, hele arbejdsdagen lang.

Sole Goddess ($ 19) ligner en stor læbepomade (det handler om størrelsen af ​​en limpind), men det er faktisk en fodbalsam (du anbringer den til din fod på samme måde som du ville anvende læbepalser til dine læber), der beskytter dine fødder mod udvikle blærer fra ubehagelige sko. Formlen, som ikke pletter eller beskadiger sko, er inspireret af de sportsstifter, som marathonløberne bruger for at forhindre chafing. Men virker det?

Jeg ved, det lyder for godt til at være sandt. Det troede jeg også. Men når jeg prøvede det, blev jeg glædeligt overrasket. Mine mest smertefulde (og smukkeste) sko forårsagede ingen skade, og jeg kunne bære dem så længe jeg havde brug for det. Efter alt er sko beregnet til at blive slidt.

Aldrig mere er jeg nødt til at bekymre mig om at transportere rundt et par tillid til, når jeg ikke længere kan stå op med mine gøende hunde. Ikke mere gemmer de søde sko til særlige lejligheder eller bærer Band-Aids i min taske og vigtigst ikke mere smertefulde, dvælende blærer. Sole Goddess har jeg og mine tootsies dækket.

Jeg anbefaler stærkt Sole Goddess - selvom du bare opbevarer den i din handskeboks eller pung til den uundgåelige on-the-go nødsituation, når dine comfiest sko mister deres komfort.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer