loader
bg-category
Vægttab: Der er en app til det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Gamle vægttabs visdom siger, at skrive ned hvad du spiser er en af ​​de bedste måder at tabe sig på. Det er fordi det hjælper dig med at analysere hvad du spiser og også holder dig ansvarlig. Heldigvis behøver du ikke at smutte en notesblok og pen rundt med dig overalt med håndlavede mobiltelefonapplikationer, der hjælper dig med at spore din kost.

Nu er der endnu mere incitament til at spore din spisning og aktivitet hele dagen. En undersøgelse fra Northwestern Medicine siger, at de, der brugte deres vægttab, tabte i gennemsnit 15 pund. De holdt også det i mindst et år i gennemsnit.

Men kun sporing af fødeindtag og aktivitet alene er ikke nok til virkelig at hjælpe dig med at lykkes. Undersøgelsen konkluderede, at mobilapp'en også skulle give feedback og råd til brugeren om at være effektiv.

"App'en er vigtig, fordi den hjælper folk med at regulere deres adfærd, hvilket er virkelig svært at gøre," siger Northwestern University Feinberg School of Medicine professor Bonnie Spring. "De fleste af os har ingen idé om, hvor mange kalorier vi spiser, og hvor meget fysisk aktivitet vi får. Appen giver dig feedback på dette og hjælper dig med at træffe kloge beslutninger i øjeblikket."

Undersøgelsen fulgte 69 overvægtige voksne, for det meste mænd, i løbet af et år og tilbød dem alle sundhedsuddannelsesklasser, der fokuserede på ernæring, motion og adfærdsmæssige ændringer. Efter at have fået kalori- og aktivitetsmål hver uge, fulgte nogle deltagere deres fremskridt på papir og andre brugte en app. Den særlige app, der blev udviklet af universitetet, sendte undersøgelsesdeltagernes data til en adfærdsmand, som derefter coachede deltagerne over telefonen to gange om måneden.

I slutningen af ​​året viste undersøgelsen, at de, der brugte appen og deltog i 8 procent af sundhedsklasserne, tabte omkring 15 pund. Hvis du inkluderer dem, der ikke deltog i klasserne (derfor modtog de ikke coaching), det gennemsnitlige vægttab for app-brugere var 8,6 pounds. Og desværre de, der ikke brugte appen, men deltog i klasserne, tabte ikke nogen vægt.

Det viser sig, at trænerne spillede en afgørende rolle i deltagernes vægttab sammen med hjælp fra appen. Forfatterne fandt, at for at behandle fedme er adfærdsmæssig behandling nødvendig for at være vellykket.

"Denne tilgang giver patienterne mulighed for at hjælpe dem hver dag," siger Spring. "Vi kan hjælpe folk med at miste meningsfulde mængder af vægt og holde det væk. For at gøre det, skal vi engagere dem i at spore deres eget spisning og aktivitet, lære, hvordan det styrer vægten og drage fordel af social støtte."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer