loader
bg-category
365 Days of Beauty: Vind fantastiske produkter hver dag i år

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Selvom helligdage er langt væk, vil vi give dig en grund til at holde på med at fejre! For at vise vores taknemmelighed for vores dejlige NewBeauty-læsere, giver vi dig chancen for at vinde gratis skønhedsprodukter hver dag i året - det er 365 Days of Beauty lige for dig. Tilmeld dig, svar på et simpelt skønhedsspørgsmål, og du vil blive indtastet for at vinde en af ​​vores daglige giveaways. Hvilke produkter har du øje med i denne uge?

Mandag den 14. januarWrinkle MD 30-dages Starter System ($ 129)Denne starter sæt arbejder dybt for at fylde hyaluronsyre og leverer peptider for at give din hud en ungdommelig glød.

Tirsdag den 15. januarCrest 3D White Strips 2 Hour Express ($ 55 værdi)Prøv disse NewBeauty Beauty Award-vindende hvidestrimler, der efterlader dig mærkbare resultater på bare 2 timer!

Onsdag den 16. januarL'Occitane Magical Leaves Gift Set ($ 68 værdi)Behandl dine hænder og krop til de nærende egenskaber af L'Occitane's New Limited Edition Magical Leaves Gift Set. Dette sæt omfatter to eksfolierende brusegeler, kropsmælk, parfumeret sæbe og håndkrem.

Torsdag den 17. januarJan Marini Retinol Plus ($ 65 værdi)Dette anti-aging powerhouse har meget at gøre for det og i det, som retinol, hyaluronsyre, kollagenstimulerende peptider og grøn teekstrakt til at "levere uovertruffen hudfordele".

Fredag ​​den 18. januarEau Thermale Avène S.O.S. Komplet Post-Procedure Recovery Kit ($ 86 værdi)Denne fem-delt kit indeholder alle de nødvendige forudsætninger for at holde din hud renset og beroliget, mens du hjælper med at genoprette den, som den heler

Lørdag den 19. januarJosie Maran Self Tanning Cream Duo ($ 64 værdi)Denne lette NewBeauty Beauty-prisbelønnede creme går glat og giver en blød solskinnet glød, der ikke efterlader huden stribet eller fedtet.

Søndag den 20. januarJane Iredale MoonGlow Quad Bronzer ($ 48 værdi)Enhver hudfarve kan bære denne NewBeauty Beauty Award-vindende guldinfunderede bronzer. Det fungerer som en læbefarve, highlighter og endda som en øjenskygge!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære