loader
bg-category
I forsvaret af sikker plastikkirurgi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med flere foruroligende rapporter i medierne er det ikke svært at se, hvorfor plastikkirurgi kunne få et dårligt navn. Slagte resultater, giftige fyldstoffer og infektioner er blot nogle af de historier, der cirkulerer regelmæssigt. Men påstanden om, at kosmetisk kirurgi er usikker, har mange plastikkirurger anklagede deres sag. Board-certificerede plastikkirurger ønsker at sætte rekorden lige og hævde, at plastikkirurgi er usikker at hvile en gang for alle.

"Jeg tror, ​​at opfattelsen af, at plastikkirurgi er usikker, skyldes delvis mediernes rapporter", siger New York plastikkirurg Tracy M. Pfeifer, MD. "Dette skyldes, at det er så sjældent, at en person, der gennemgår plastikkirurgi, har komplikation at når det sker, gør det ofte nyhederne. Sandheden er, at da patienter med plastikkirurgi har en rent elektiv procedure, vil velrenommerede plastikkirurger normalt insistere på, at patienten har fuld medicinsk clearance for at sikre patienten, at medicinsk ryddes til operation. Derudover er mange patienter bekymrede over anæstesi og mulige komplikationer, men bedøvelse er meget sikker. Dette gælder endog for patienter, der har betydelige medicinske problemer.

Men da plastikkirurgi er et gebyr for det medicinske serviceområde, er der desværre læger, der forsøger at indbetale. Derfor skal patienterne beskytte sig selv ved at søge en plastikkirurg, der er bestyrelsescertificeret. Patienterne skal kontrollere deres kirurgs legitimationsoplysninger og ikke bare antage, at de er kvalificerede. De kan gøre dette ved at tjekke med deres stats sundhedsministerium for at se om der er indgivet klager og undersøge fælles røde flag, som patienter bør være opmærksomme på. "

"En bestyrelsescertificeret plastikkirurg skal gennemføre mindst fem års kirurgisk hjemmehørende uddannelse, herunder mindst to års specialiseret plastikkirurgi-træning. Den frivillige proces med bestyrelsescertificering indebærer en streng test ud over det, der er modtaget i den medicinske skole. sikre, at en bestyrelsescertificeret plastikkirurg er opdateret i de seneste fremskridt inden for kosmetisk medicin, "tilføjer Hagerstown, Maryland, plastikkirurg Henry F. Garazo, MD.

Vi kunne ikke være enige mere. Hvis du overvejer en kosmetisk procedure, skal du gøre din forskning, inden du vælger en læge. Klik her for at finde en bestyrelsescertificeret kirurg i dit område.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære