loader
bg-category
De fem bedste fitness trackers

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nøjagtigt, når du tror, ​​at fitnesstracker-tendensen er ved at bremse, rammer en ny på markedet. Det er sandsynligt, at disse personlige aktivitetssporingsenheder fortsat gør det godt, fordi de gør dig konstant opmærksom på, hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen - eller hvor meget du ikke gør, hvilket på mange måder er mere fortællende helbredsstatistik. De træner, motiverer og natter dig lidt for at sikre, at du tager skridt, brænder kalorier og endda får nok søvn. Så hvilken er den rigtige for dig? Læs videre!

MERE: Er din muskel ømhed godt eller dårligt?

1Nike brændstofbånd

Nike Fuel ($ 150) -bandet ruller mode, aktivitetssporing og spil i et stilfuldt, brugervenligt armbånd. Med et tryk på en knap i midten af ​​bandet ruller du gennem trin, kalorier og tid. En fjerde stat-NikeFuel-tilføjer spilelementet. Disse mystisk opstillede punkter giver dig mulighed for at sammenligne dig med andre brændstofbrugere og låse op for sociale medierstegn. En anden fantastisk funktion: Du kan synkronisere dine data trådløst til en iPhone-app ved at holde knappen nede. Bandet behøver aldrig at forlade dit håndled bortset fra dets ugentlige afgift. Nike Fuel kommer i tre teknologiske farver: Sort, gennemsigtig sort is eller hvid is.

MERE: De fitnessaktiviteter vi sværger ved

2Up af Jawbone

Dette nyopdaterede sporingsarmbånd får mange ting rigtigt. Enheden selv er tynd og fleksibel og leveres i masser af zippy farver. Stellar iPhone app logger alle data, du kan tænke på - kilometertal, kalorier brændt og spist, sovemønstre og endda ebbe og strømmen af ​​dine humør, hvis du vælger at logge dem. Dens stand-out funktion er den tavse vibrerende alarm, der beregner din ideelle vågetid baseret på dine REM sovecykluser. Vi elsker også funktionen "Insights", som tilbyder forslag til, hvordan du forbedrer dit helbred ud fra, hvad enheden lærer om dig. Den eneste tweak vi ønsker er et bedre synkroniseringssystem. Op af Jawbone ($ 129,99) varer 10 dage uden en afgift, men kræver en ekstra ledning og synkroniseres kun for at vælge mobile enheder.

MERE: Træning bevæger sig inspireret af dyr

3Bodybugg

Som den oprindelige sporingsenhed, der ses på "The Biggest Loser", har Bodybugg ($ 119) neglebevægelsesteknologier ved factoring i accelerometri (kropsbevægelse), hudtemperatur og andre data i sine kalorieforbrændingsberegninger. Måske synes det derfor, at det gør det bedste job at kreditere hele din bevægelse præcist - ikke bare trin. Selvom det er hjemligt i forhold til andre enheder, kan nogle brugere foretrække det faktum, at det strammer til overarmen i stedet for at rattle rundt på håndleddet. Softwaren, især fødevareloggen, er brugervenlig og tilpasningsbar. For eksempel kan du nu integrere BodyBugg info i din SparkPeople-konto. Desuden synkroniseres det trådløst med mobilenheder til overvågning på flyet. Efter tre måneders brug skal du købe en abonnementsplan på 6,95 dollar pr. Måned for at fortsætte med at bruge det, så det medfører det i prisen.

MERE: En nybegynder guide til yoga

4Fitbit: Zip, One og Flex

Fitbit har tre sporingsenheder at vælge imellem. Zip ($ 59,95) og One ($ 99,95) er små og søde, som miniature anime tegneseriefigurer. Begge klip diskret på din talje og begge kører på et batteri med lang levetid. The Flex ($ 119,95) er en slank sort armbånd og opkræves via kabel. Alle tre gør et overlegen arbejde med logningstrin, afstand og kalorier brændt. Zip sporer også statistikker, som trapper klatrede og sovecykler, mens Flex går endnu længere ved at spore aktive minutter og søvnkvalitet. Alle Fitbit-enheder bruger en uhyggelig navngivet "dongle" til synkronisering - du holder den i en USB-port til trådløs dataoverførsel. Analyseprogrammet er iøjnefaldende og intuitivt.

MERE: 6 Super Sculpting Moves

5MOVband

Vil du dykke tå i aktivitetssporing? Ved $ 29,95 kan dette slanke håndledbånd bare være billetten. Udstyret med tre tilstande giver MOVband dig mulighed for frit at skifte mellem tid, total kilometertal og "bevægelser" - et catchall-værktøj til enhver anden aktivitet end trin. Mile benchmarks er tildelt med små farverige bands, der glider på armbånd-low tech, men overraskende motiverende. Hvis du tilmelder dig MOVchallenge-programmet, kan du gå i takt med andre brugere eller oprette en personlig fundraising side. Sporingssoftware kan være lidt wonky, men du kan få mere præcise aflæsninger ved at sætte bandet i lommen under aktiviteter som elliptiske træning, dans eller hoppe.

MERE: Mød (og overstige) dine vægttabsmål

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer