loader
bg-category
Fed Lip Lip: Fair, Warm Skin; Mellemhår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

1Den bedste fed Lip Lip: Merlot

Orange, guld og brune-baserede nuancer forbedrer glødningen af ​​en varm hud. Denne vin-inspirerede skygge er en smolende kontrast til din lyse hud og de naturlige gyldne højdepunkter i dit hår.

2Bobbi Brown Lip Color i Desert Plum, $ 24

Varemærkeets oprindelige formel bæres med en blød matte finish og blandes med bivoks og vitaminer C og E til trøstende, cremet farve i en blødere tage på merlot.

3Elizabeth Arden Enestående læbestift i frodig rød, $ 20

Et frakke er alt hvad du behøver for en rig merlotlæbe i denne cremede farve, der indeholder canauba voks og lanolinolie til glat påføring og rig slid.

4LORAC Cream Lipstick i Berry, 19 dollar

Et strejf af kaolin krammer denne berry-merlot til læber, mens en blanding af voks og olier giver plumpfugtighed. For en lysere dag-venlig version, tryk farve til hud og pung læber til at sprede.

5CoverGirl Queen Collection Lipcolor Lipstick i Burgend ...

CoverGirls dronning samling prale af mærkeets mest intense nuancer, og en næringsrig formue overfyldt med grøn te blade ekstrakt, kokosolie, avocado og aloe vera.

6L'Oréal Infallible Le Rouge i Mesmerizing Merlot, $ 9,9 ...

En af L'Oréals længst slidte formler, Infallible Le Rouge, blander fleksible polymerer og E-vitamin sammen for at holde bærbarheden fugtig og behagelig i en skygge, der er en dybere variant af merlot.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære