loader
bg-category
Animal-inspirerede Body Sculpting Moves

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

1Animal Flow

Equinox's nye Animal Flow klasse blander dynamisk kropsvægt bevægelse-med andre ord, ingen udstyr kræves-med moderne atletisk træning til at forme hele din krop på en helt frisk, ny måde. Tænk korsuddannelse går primalt. "Efter en levetid på løftevægte og 12 år i fitnessbranchen, havde jeg masser af muskler, men manglede evnen til at bevæge mig," siger Animal Flow-skaberen Mike Fitch. "Jeg skiftede helt til kun kropsvægtige discipliner og opdagede den sande betydning af bevægelsen og dens link til vores kroppers levetid. Slutresultatet, Animal Flow, er et program der virker hele kroppen, øger fleksibilitet, stabilitet, styrke og udholdenhed - og vigtigst af alt er det sjovt! "

Nysgerrig? Vi troede det. Tag et kig på disse dyreinspirerede bevægelser. Bare sørg for at lave en fem minutters opvarmning før testen kører dem til at mobilisere håndleddet såvel som skuldre, rygsøjlen, hofter og knæ.

2Krabbe rækkevidde

Denne bevægelse er både en god strækning og en øvelse, der åbner alle musklerne i forkanten af ​​kroppen, mens du aktiverer (eller bøjer) alle musklerne på bagsiden af ​​kroppen, herunder hamstrings, glutes og extensors af tilbage. For mange mennesker, denne simple bevægelse - nåede din arm over hovedet og løfte dine hofter i "krabbe" -positionen - er deres favoritstræk hele tiden, ifølge Fitch.

MERE: Skal prøve fitness-aktiviteter

3The Scorpion Reach

Dette er en anden stor stretch og muskelaktivator, der ligner en yoga-typestilling. Denne bevægelse i fuld krop begynder med alle fire lemmer på jorden, og så bringer du en ben op og over kroppen i en smuk buet. Strækningen når gennem hele overkroppen, ryggen, hofter og ben, og hele kroppen er involveret i stabilisering under bevægelsen.

QUIZ: Leder du en aktiv livsstil?

4The Forward Traveling Crab

Dette er den komplementære bevægelse til Traveling Beast og udfordrer de nøjagtige modsatte muskler. Disse to bevægelser arbejder sammen hver muskel i kroppen.

HOLDE ØJE: Hvordan man opbygger overkropsstyrke

5Den Forward Traveling Beast

Dette er en fuldkropskrybbebevægelse, der starter med alle fire lemmer på jorden og løfter derefter skiftende knæ blot et par centimeter over jorden. Bevægelsen ser simpel ud, men udfordrer virkelig overkroppen, bagagerummet og benene. Det er også en god kardiovaskulær øvelse, da du bruger så mange muskler på samme tid, ifølge Fitch.

HOLDE ØJE: Hvordan man opbygger overkropsstyrke

6Den laterale rejseap

Flyt ved at løfte dine hofter og svinge benene sidelæns, mens dine hænder er plantet på jorden, og skift derefter din vægt for at gentage bevægelsen. Denne væskebevægelse er en dræberøvelse for at åbne indersiden af ​​benene, hofterne og hamstringene, mens du også arbejder på skuldre, arme, bagagerum og ben.

MERE: De 5 bedste øvelser til at piske dig ind i form

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære