loader
bg-category
Selv Champion Fighter Ronda Rousey står over for Body Image Issues

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I den moderne verden,alle sammen er imod surrealistiske kropsstandarder og i fare for de uundgåelige personlige kampe, der følger med dem. Selv Ronda Rousey, ubesejrede UFC Women's Bantamweight Champion og "Furious 7" skuespillerinde har oplevet en personlig udvikling omkring sin vægt. I et interview medCosmopolitan, åbnede hun om sine personlige oplevelser med kropsbillede og det faktum, at hun med vilje satte vægt på, inden de blev sendt i 2015 Sports Illustreret badedragt udgave.

De kvindelige idrætsudøvere af ESPNs kropsproblem er kun mere end deres varme krop

"Jeg følte at jeg var alt for lille til et blad, der skulle fejre en kvindes epitome. Jeg ønskede at være i min mest feminine form, og jeg føler mig ikke mest attraktiv på 135 pund, hvilket er vægten jeg kæmper på. Ved 150 pund føler jeg at jeg er på min mest sunde og min stærkeste og min smukkeste ...

... Jeg voksede op som en atlet, der gjorde judo, så jeg havde ikke rigtig en konventionel, feminin kropstype. Jeg voksede op med at tænke på det, fordi min kropstype var ualmindeligt [dvs. atletisk], det var en dårlig ting. Nu hvor jeg er ældre, har jeg virkelig begyndt at indse, at jeg er rigtig stolt over, at min krop har udviklet sig til et formål og ikke bare at blive set på.

Men for at være ærlig tog det meget tid at udvikle et sundere forhold til mad og med min vægt. Mit sind var bagud. Jeg troede, jeg ønskede, at min krop skulle se på en bestemt måde, så jeg kunne være glad. Men det kom til det punkt, hvor jeg ikke følte, jeg så godt ud til 135 pund, den vægt, der kvalificerer mig til den vægtklasse, jeg kæmper ind. Nu forsøger jeg kun at holde min slagvægt i et par timer om året - lige før vejning Herefter holder jeg vægt, hvor jeg ikke sulter eller føler mig svag, hvilket gør mig lykkeligere. "

Udover at være inspiration på velværefronten, rystede Rousey i kampsituationen: hun vandt for nylig ESPY Awards for Best Female Athlete og Best Fighter.

6 Flytter for at komme indSports Illustreret Badedragt Modelform

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære