loader
bg-category
Dos and Don'ts of Winter Skin

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nu har du sikkert bemærket virkningerne af vintervejr på din hud. Bittert koldt og bidende vind udenfor og den tørre varme og mangel på fugtighed inde i alle påvirker måden din hud, læber og negle ser ud og føler. Men San Diego dermatologen Tess Mauricio siger, at vi kan forhindre vinterens hårde virkninger på vores hud ved at følge hendes liste over doser og don'ts:

Gør: Hold på med solcreme. UVA stråler, der forårsager fine linjer og rynker, forbliver de samme hele dagen hver dag, så sørg for at du beskytter din hud.

Må ikke: Tag lange varme brusere og bade. Prøv at holde brusetiden til et minimum og ved en moderat temperatur. Den varme damp forårsager porerne at åbne og frigøre hårdt tiltrængt fugt og forårsager tør hud.

Gør: Kontroller din hudregime igen. Ligesom du skifter tøj med sæsonen, skal du ændre din hudpleje rutine for at sikre, at din hud modtager de rette næringsstoffer.

Må ikke: Knippen din krop med et håndklæde, når du kommer ud af brusebadet. Du vil fjerne de hudceller og olier, du lige har anvendt. I stedet skal du tørre eller lufttørre, hvis det er muligt, når du kommer ud af brusebadet.

Gør: Drik vand for at blive hydreret. Jo mere hydreret du holder din krop, jo mere hydreret bliver din hud så godt.

Må ikke: Brug kløende tøj. Den konstante kløe kan forværre dine problemer med tør hud.

Gør: Brug en body lotion og / eller håndcreme. Konstant nærende din hud med lotion vil hjælpe med at lindre kløe og holde huden hydreret.

Må ikke: Lick dine læber! Det gør værrebeten i dine læber værre.

Gør: Bær chapstick på dig hele tiden. Kast en i din pung, bil, eller hold den på din natbord. Dine læber har en højere tendens til at blive chapped om vinteren, så det er godt at altid have nogle på dig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære