loader
bg-category
Fix dine rødder i en flash med denne nye behandling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du farve dit hår, har du været i denne situation før. Du har en varm dato, en speciel begivenhed eller måske en ferie, der kommer op, og du er i mellem højdepunktsudnævnelser. Du har sandsynligvis kun tre til fem ugers genvækst, men din farve begynder at virke lidt kedelig og fladgrå kan være igennem. Det enkle svar ville være at skubbe din farveaftale lidt op, men det er tidskrævende og dyrt. Forsøger at tackle problemet selv med hjemmefarven ødelægger din professionelle farve og lader dig se værre end før. Så hvad laver du?

Flash Colour er en fantastisk mulighed ifølge Frank Friscioni, co-direktør for farve hos Oscar Blandi Salon i New York City og ejer / partner hos Frank Cassi Beauty i Palm Beach, FL. I stedet for at få fuld farve (som kan koste hundredvis af dollars) kan du have en Flash Color og en glans for $ 115. Med Flash Color får du din farve (og tillid) genoprettet, og du behøver det ikke igen i endnu seks til otte uger. Men den bedste del er, at Flash-processen tager 10 minutter eller mindre.

Flash farve opnås ved at give håret et par niveauer af løft og styre varme med den rigtige farve. Dette hjælper med at blande højdepunkterne og skabe hurtige resultater for en blandet hovedbundsfarve, hvilket lindrer udseende af hårdhed mellem den naturlige nye vækst og fremhævet farve.

Din rodfarve er "blinket" en til to nuancer lettere end før din oprindelige farvebehandling. Effekten er en lysere farve. "Jeg kan godt lide at henvise til det som en solskinsdag, fordi det er det du får: en solskinsdag," siger Friscioni, manden bag flashen. Friscioni siger, at det er mest almindeligt med blondiner, men det samme kan gøres med brunetter. "Jeg har gjort det på for det meste kvinder selvfølgelig, men selv lejlighedsvis mand," tilføjer Friscioni.

Flash-farve er en hurtig og nem løsning til udbredte rødder. "Flash Color er fremragende til klienten, der vil have disse rødder blandet. Det er en måde at opnå et frisk udseende på, "siger Friscioni. Lurer på, om du er kandidat til Flash Color? Deltag i Friscioni for en konsultation.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer