loader
bg-category
5 Strømpebukser til et smil Hvid som sne

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi ville ikke have noget imod at finde nogen af ​​disse skønhedsprodukter i vores strømper denne jul. Men der er en hel anden dræbe af strømper, som vi tror, ​​du måske vil afhente, før julen kommer. Disse fem stuffers er gaver, der fortsætter med at give-et hvidere smil, det vil sige. Mens din tandlæge måske ikke godkender chokolader og slikkande inde i din strømning, vil han helt sikkert godkende disse amerikanske kosmetiske tandkemi-godkendte gaver.

"Unikke gaver som disse er en sjov og sund måde at modvirke de undertiden negative virkninger af ferien behandler vi elsker at forkæle som vin, chokolade, cookies og slik", siger AACD præsident Dr. John Sullivan. "Hvorfor ikke nyde det du elsker og stadig opretholde et nyt, rent og lysere smil i processen?"

GOSmile Touch-Up Smile Perfekt Ampuller ($ 30)Slet alle de ferie, der spiser, drikker eller ryger pletter. Bare vip åbne en enkeltdosis ampul og rør op for at holde pusten frisk og tænder poleret. Og i tre lækre sukkerfrie smagsstoffer (grønt æble, frisk mynte, vandmelonmynt) er de sikker på at behage alle på din liste.

Chic-Flic TOGO Pen ($ 30)I et slankt rødt tilfælde med indbyggede spejle og mini LED-lamper, er denne dobbeltsidede tandblegemiddel en lipglans og plumper i en. Det leverer synligt hvidere tænder i nogle få applikationer uden at forårsage følsomhed. En fyrvenlig version er også tilgængelig.

Supersmile All Natural Professional Whitening Gum ($ 24)Søde godbidder er gode, men hvorfor ikke blande det lidt med et sundere alternativ? Dette forfriskende mynt tyggegummi med Calprox, en proprietær form for calciumperoxid, hjælper med at fjerne bakterier og friske åndedræt. Tyggegummi sødes kun med Xylitol, en naturlig sukkerstatning med beviste kavitetsbekæmpende egenskaber. Det smager som din almindelige tyggegummi, men det fjerner overfladens pletter og renser også tænderne.

Dog Butt Floss ($ 15)Vi glemmer alle at flosse på et tidspunkt, men denne søde dispenser vil tjene som en sjov påmindelse. Perfekt til alle på dine lister, især kiddierne og dyreelskere, stikker denne quirky floss dispenser på spejlet og giver en humoristisk påmindelse om at holde de pearly hvide rene.

Pearly Wipes ($ 7)Disse nye klud rengør og beskytter dit smil og tilbyder en minigt frisk op efter måltiderne. Denne 20-wipe pack, komplet med spejl, forhindrer farvning fra drikkevarer som vin, kaffe, te, sodavand eller frugtjuice.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære