loader
bg-category
Insider Hair-Color Tips

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kristina Barricelli kender farve. Som ejer af New Yorks Gemini14 Salon og eksperten bag hårfarven på berømtheder, herunder Miley Cyrus og Vanessa Hudgens, ved Barricelli bare, hvad der kræves for at få håret til at se skinnende og sundt. Læs videre for hendes vigtigste mantraer, når det kommer til at få din smukkeste hårfarve:

Valg af hårfarve har mere at gøre med din nuværende nuance end farven skrevet på flasken. Kristina siger, at hvis du allerede har varme i dit hår og gerne vil gøre farven rigere, har du brug for en neutral tone. Mange mennesker vil vælge en varm tone, men hvis din farve allerede har varme, vil den neutrale farve medbringe de rige undertoner. Hvis du har for mange varme toner i dit hår, modvirker det med en ash tone. Hvis du har en ash tone, skal du tilføje paneler med en varmere farve. Du kan ikke vælge din farve baseret på det ønskede resultat uden at tage højde for din nuværende farve og toner.

Når du har den perfekte farve, kan det være vanskeligt at opretholde det. Ikke mange mennesker ved, at shampoo og balsam giver skinne ved at trænge ind i hårstrengen snarere end at belægge håret med silikone, der vejer det ned. Kristina siger, at hårprodukter, der er afhængige af silikoneovertræk, faktisk skaber et sløret udseende. I stedet skal du kigge efter et produkt, der behandler hår på indersiden for at opnå høj glans.

Ønsker du at finde ud af om din shampoo og balsam skal gennemblive eller belægge dit hår? Kristina siger, at hvis håret føles buttery de første par sekunder efter at du har påført det, så bruger du et højt silikone produkt, der kun belægter dit hår. Nogle mennesker tror, ​​at ved at lægge produktet, bliver de mere skinnende, men du får faktisk den reverserede effekt. Layeringen fortsætter med at belægge håret, hvilket giver det en sløret, manglende effekt.

Kristina anbefaler TouchBack Plus Shampoos til sine kunder, der har en skumapplikation, fordi de giver jævnt fordeling. Ikke alene trænger de igennem, men også skumdispenseren hjælper med at sprede produktet jævnt gennem hele håret, så det kan absorbere lige i hver hårfollikel. Gode ​​balsaminer uden silikone tager et par minutter på arbejde (sørg for at forlade i tre til fem minutter), men i sidste ende får du den høje glans, du er efter. For at sikre hendes klienters farve forbliver levende efter at de forlader sin salon, anbefaler Kristina TouchBack Plus Color Systems (som kommer i 8 nuancer) for at forny farven med midlertidig hårfarve for optimal beskyttelse mod farvebehandlinger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære