loader
bg-category
En sød ferie behandler, der er overraskende nærende

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tro det eller ej, det er muligt at erstatte raffineret sukker, kunstige smagsstoffer og overdrevent forarbejdede ingredienser i dine yndlings desserter, som kun giver tomme kalorier, mens de stadig opretholder deres lækre smag. Men uden tid eller tålmodighed til at eksperimentere i vores egne køkkener vælger vi ofte butikken købte desserter lavet med unaturlige ingredienser og nul næring.

Men denne højsæson, har din kage og lidt næring også med traditionelle brasilianske godbidder af Min Brigadeiro søde sager. Langsomt kogte med det sundhedsbevidste i tankerne, er disse håndlavede lækkerier, smag af blød fudge krydset med dekadent chokoladetræffel, lavet med organiske, naturlige ingredienser og konserveringsmidler (med undtagelse af konventionelle påfyldninger). Smagsoplevelser spænder fra den traditionelle, som mørk chokolade med pistacienødder eller mælkchokolade, der er dækket af ristede mandler, til den eksotiske, som limezested chokolade dyppet i brasiliansk Cachaca (kah-SHAH-sah) spiritus eller hvid chokolade infunderet med sød guava.

Har du ikke set de sundhedsmæssige fordele endnu? Bortset fra deres perfekte bite størrelse, der helt sikkert vil tilfredsstille ethvert sødt ønske, giver pistacienerne en række forskellige vitaminer, mineraler og fibre, mens den mørke chokolade antages at pakke naturlige antioxidanter takket være de kakaobønner, den kommer fra. Mens man kalder mælkechokolade sundt kan være en strækning, er disse mandelrige behandler fyldt med E-vitamin, magnesium, vitamin B2, calcium og protein, blandt andre sundhedsmæssige fordele. Guava, en indfødt frugt fra Brasilien, er også en stor kilde til C-vitamin, fiber og antioxidanter.

Leder du efter noget lidt mere festligt? Bring en ordre på 9, 18 eller 36 brigadeiros i peberfrugt, æggeblomme eller pebermyntefarve til din næste feriebegivenhed. Hvis du ikke ser nogen smag til din smag, tager My Brigadeiro sweets også personlige ordrer tilpasset til din unikke gane.

Mens vi ikke vil anbefale at holde en hel bakke til dig selv, tager det ekstra skridt i retning af en sundere dig uden at skulle begrænse din søde tand, lige så nemt som at finde de rigtige ingredienser, hvad enten det er certificeret økologisk eller simpelthen naturligt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære