loader
bg-category
Implantater: Den mest naturlige fejlfixer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tandimplantater er den bedste mulighed for patienter, der har alvorligt revnede eller manglende tænder. Udført i enkelt- eller multititiske restaureringer, er implantater en permanent mulighed for dem, der ellers ville have brug for noget som tandproteser. I årtier var titaniumimplantater det eneste valg, men de nye zirconiaimplantater tilbyder flere fordele, herunder en holistisk, der hjælper dem med at få fart som en go-to-behandling.

Zirconia implantater er sikre for dem, der har følsomheder og allergier over for metal, materialet vil heller ikke forstyrre kroppens energicenter. Bruges i Europa i flere år, inden de modtager FDA-godkendelse i 2011, går zirconiaimplantater gradvist ind i tandlægerkontorer landsdækkende. Mens den langsigtede effekt af dette nye keramikbaserede implantatmateriale endnu ikke er bestemt, siger Atlanta parodontist / ortodontist Maurice Salama, DMD, "Vi har succesfuldt placeret zirconiaimplantater hos patienter med metalallergier såvel som af holistiske grunde. "Ud over at være en sikrere løsning vil det bioinerte materiale ikke blande sig i kroppens energicentre, i modsætning til ledende metal, hvilket er gavnligt for dem, der praktiserer holistisk medicin. Ifølge Little Rock, AR, kosmetisk tandlæge D.J. Dailey, DDS, er der også en æstetisk fordel ved at bruge zirkoniumimplantater på grund af materialets hvide farve, især på forsiden synlige tænder.

Titaniumimplantater er det klassiske alternativ. "Titaniumimplantatet er metal, og det kan vise gennem vævet, hvis det er tyndt. Dette fører til et mørke, der ikke er æstetisk tiltalende, "siger Dr. Dailey. Brugt siden midten af ​​60'erne har titaniumimplantater været guldstandarden til kirurgisk udskiftning af manglende tænder. Typisk anbringes et ankerstykke dybt nok ind i tandkødet, at det når kæbebenet, som til sidst smelter til ankeret og holder det fast på plads. Den kunstige tand er så fastgjort til ankerets stolpe. New York kosmetisk tandlæge Robert G. Castracane, DMD, siger titaniumimplantater vil forblive en behandling af valg i de kommende år. "Titanium er et dokumenteret biokompatibelt materiale med en 97 procent kirurgisk succesrate for implantater," siger han.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære