loader
bg-category
Den ultimative fedttabstrategi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Levende af hvidt brød, sukkerholdige fødevarer og sodavand vil ikke gøre meget for at hjælpe din figur. Faktisk vil det få fedtcellerne til at holde fast i den ubrugte energi, gemme den som fedt og hævelse af cellen. Enhver føde, der forårsager fedtcellerne, tænker raffinerede kulhydrater, sukkerarter, alkohol og forarbejdede fødevarer, bliver forstørrede, gør dem tilbageholdende overskydende fedt, hvilket gør kroppen mere vægt og ser "fatter". "Når en fedtcelle ikke kan hold mere fedt indholdet spildes ud i det næste vævsområde, hvilket forårsager fedtholdene at udvikle sig, "siger Beverly Hills, CA, plastikkirurg Garth Fisher, MD.

Santa Monica, CA, fitness træner og forfatter Angela Parker siger, at det ikke handler om hvor meget fedt du har, men snarere hvordan din krop taber det ekstra kropsfedt, der bliver opbevaret. Standard "knivprøve" er et godt udgangspunkt for at måle hvor meget ekstra fedt du har - derfra kan du bestemme den bedste angrebsplan.

1. Curb sukker cravings med naturlige sødestofferDet er næsten umuligt at afstå fra alle former for sukker, medmindre du virkelig kan holde fast i dine våben. I tider, hvor sukkerbehov kalder, nå frem til et naturligt, xylitolbaseret sødemiddel, som XyloSweet. I modsætning til sukkerrør og raffineret sukker bruger denne sprinkle-on sukker erstatning xylitol, som er afledt af fødevarer som majs, jordbær og blommer for at tilfredsstille din søde tand.

2. Dont mister for meget for tidligtLangsomt og stabilt vinder løbet. At miste for meget vægt for hurtigt kan have en negativ effekt på måden din krop kan se ud. "Crash dieting fører til løs hud", siger Parker, der foreslår at forsøge at tabe omkring en til tre pund om ugen i stedet.

3. Tab af fedt og bekæmper uhyggelig hudParker siger, at den bedste måde at kaste uønskede pund på, mens du stadig holder elastisk hud, er at tilpasse styrketræning til din træning, hvilket hjælper med at skabe god muskeltoning. "Lean muskel hjælper med til at forhindre, at huden bliver sjusket. At skabe magert muskel mens du forsøger at miste en betydelig mængde kropsfedt er nøglen til at undgå saggy hud. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære