loader
bg-category
Dermatologistips til at formindske mørke pletter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Flere faktorer bidrager til mørke områder og pletter på huden, kendt som hyperpigmentering. Ifølge New York dermatologen Ariel Ostad, solen, acne, melasma, receptpligtig medicin og hormonelle ubalancer er alle årsager til hyperpigmentering. "Disse mørke pletter opstår, når din hud producerer mere melanin, hvilket giver vores hud sin farve," forklarer han.

"Der er en bred vifte af behandlinger til hyperpigmentering. "Succesen afhænger af årsagen til hyperpigmenteringen. Strengt solbeskyttelse og brug af solcreme kræves for at forhindre forværring og gentagelse af hyperpigmentering før, under og efter behandling "forklarer Dr. Ostad, som anbefaler at se en hudlæge at vurdere omfanget af din hyperpigmentering, så han eller hun kan tilpasse en passende behandlingsplan, som kan indeholde nogle af følgende:

Aktuelle lægemidler såsom hydroquinon og Retin-A er almindeligvis ordineret til hyperpigmentering. "Disse blegemidler og retinol cremer virker ikke for alle former for hyperpigmentering, og de kan tage op til seks møller for at synliggøre, resultaterne kan ikke altid mærkes," siger Dr. Ostad.

Hyperpigmentation er ofte behandlet med Fraxel laser, som Dr. Ostad siger, er meget effektiv. "Denne behandling retter pigmentet i huden, der får huden til at blive mørkere. Der kan kræves to til tre behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Der er normalt minimal nedetid, der varer ca. tre til fem dage med denne behandling. "

Kemiske peeling kan være en god mulighed for dem med hyperpigmentering. "Peels som LUMA-skræl, der bruger vitamin A og arbutin eller en TCA-skræl (trichloreddikesyre) er tilgængelige for alle hudtyper og er yderst effektive til reduktion af pigmentering. Der kan være noget nedetid på få dage til en uge, "siger Dr. Ostad.

Og sidst men ikke mindst, vil et godt fundament hjælpe med at skjule mørke pletter dagligt. Covergirl & Olay Tone Rehab 2-i-1 Foundation ($ 16) giver en hydratiserende dækning, der skjuler misfarvning og pletter.

Dette indlæg blev bragt til dig af COVERGIRL. Lær mere her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer