loader
bg-category
Insider Secrets fra Josie Maran

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Josie Maran, 35 Chief Eco Officer, Josie Maran Cosmetics

Med sin supermodel udseende og ren tilgang til skønhed, sundhed og velvære, er Josie Maran plakat barnet for alle ting naturlige. en fan af "mantra", kunne Maran ikke finde en naturlig farvelinje, der havde sofistikation og luksus, så hun besluttede at lave sin egen, Josie Maran Cosmetics. "Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne have high-performance makeup, der var sikkert for mennesker og planeten. Jeg vidste, at hvis jeg ledte efter det, var andre kvinder også. "

Min første Foray til farve "Jeg voksede op, begge mine forældre var (og stadig er) miljøforkæmpere, så jeg lærte at elske naturen og alle ting, som den naturlige skønhed består af. De lærte mig ærbødighed for naturens design. Min mor bar aldrig makeup, og tanken om at bære makeup gik ikke engang i tankerne, før jeg begyndte at modellere. Jeg lærte at bare en lille smule sminke kan gå langt, især når du bruger den på den rigtige måde og undgår de forkerte typer af ingredienser og kemikalier. "

Min tager på aldring "Jeg ser ikke aldring som en dårlig ting eller noget, jeg er imod, det er bare hvad der sker. Jeg forsøger at gøre venner med alt om min krop og hud og omfavne det, herunder ændringer og nogle af de tegn, der følger med aldring. "

Min hemmelighed at forblive i form "Så meget som jeg hader at indrømme dette, jager min hovedform for motion efter mine to små døtre. Men i bredere forstand spiser jeg sunde for det meste - masser af kale, tang og protein shakes, men jeg har svaghed for pizza - og jeg drikker så meget vand som fysisk muligt hver dag, især hvis jeg er rejsende."

Hvordan får jeg perfekte strandede bølger "Mit hår tager virkelig et slag, når jeg laver fotoskud. For at genoplive det bruger jeg Josie Maran Argan Hot Oil Selvopvarmende Hårbehandling mindst en gang om måneden og Argan Oil Hair Serum så ofte jeg kan. "

Shu Uemura Øjenvipper Curler, $ 20Josie Maran Kosmetik 100% Pure Argan Oil, $ 48

Flere Insider Secrets From The Beauty Eksperter:

Nicky Kinnaird

Karen Oliver

Lisa Robertson

JuE Wong

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære