loader
bg-category
Få Golden Globes Look: Cate Blanchett og Lupita Nyong'o

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som forventet, alle de berømtheder på 68th Årlige Golden Globes så helt fantastisk ud. Fra håret til sminken fandt vi ud af, hvordan man genskabe nogle af vores yndlingsfulde aftenen. Tjek vores fulde serie af how-tos for at få udseendet selv.

Cate Blanchett

Hvis der var en makeup look, som vi især elskede, var det Cate Blanchetts bløde og feminine look skabt af makeup artist Jeanine Lobell. "Vi ønskede ikke at gøre den forventede røde læbe til at gå med sin smukke Armani-sort kjole", siger Lobell. "Så vi gik den blødere rute. Ingen hårde linjer. I stedet blandede jeg farver til dimension." Kopier hendes læbe farve ved at blande Giorgio Armani Rouge Ecstasy læbestift ($ 34) i # 502 Scarlatto (en hindbærrosa) og # 509 Boudoir (en nøgen rose).

Lupita Nyong'o

Alt om 12 år en slave skuespillerens udseende var fejlfri - fra kjole til makeup. Celebrity makeup kunstner Nick Barose inspirerede fra egyptiske dronninger Nefertiti og Cleopatra for at skabe sit regale udseende.

1. Siden god smink begynder med god hud, barose preget hendes hud med CHANEL Sublimage La Crème Ultimate Skin Regeneration Texture Fine Moisturizer ($ 390). Lad det bløde ind i huden og blotte af lige før du starter sminken.

2. Anvend et rent fundament og fremhæv derefter! "På mørkere hud du ikke kontur, men du gør det modsatte højdepunkt - så jeg brugte CHANEL Blush Duo Tweed Effect Brun Rosé ($ 45) på toppen af ​​hendes kindben, så de kunne fange lyset."

3. Barose ønskede hendes øjenbryn at gøre en erklæring, så han gjorde dem tykke og ekstra definerede.

4. I øjnene skal du vaske lågene med en guldfarve som CHANEL Ombre Essentielle Soft Touch Øjenskygge i komplice og lag CHANEL Illusion D'Ombre Long Wear Lysende Øjenskygge i Vision på toppen.

5. Brug en flydende liner på det øverste øjenlåg til at skabe en egyptisk-inspireret vinget linje, der ikke går for langt ud, og brug derefter en marineblå øjne blyant på den nederste lash line.

6. Afslut øjnene med et lag vandtæt mascara som CHANEL Inimitable Waterproof Mascara i Noir. Fokuser på vipperne på ydersiden af ​​øjet for at skabe et mere katlignende udseende.

7. Sidste er læberne. Start med foring af læberne og anvend derefter CHANEL Rouge Allure Luminous Intense Lip Color i Pirate med en vinklet læbebørste. "Som et sidste hånd sætter jeg lidt guld, CHANEL Illusion D'Ombre Long Wear Lysende Øjenskygge i Vision lige midt i læberne," siger Barose.

Amy Poehler

Kate Beckinsale

Tina Fey

Amy Adams

Sofia Vergara

Julia Roberts

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer