loader
bg-category
Få Golden Globes Look: Sofia Vergara og Allison Williams

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som forventet, alle de berømtheder på 68th Årlige Golden Globes så helt fantastisk ud. Fra håret til sminken fandt vi ud af, hvordan man genskabe nogle af vores yndlingsfulde aftenen. Tjek vores fulde serie af how-tos for at få udseendet selv.

Sofia Vergara

Den dejlige Moderne Familie starter sammen med sin smukke Zac Posen-kjole med en blowout fra berømthed frisør Harry Josh. "Nogle gange er mindre mere i et hav af overdrevent indviklede frisurer. Enkel og elegant kan stjæle showet."

For at genskabe udseendet, del håret diagonalt og blødt hårsektionen efter sektion med en to-tommer rund børste. For det bedste udseende, brug Harry Josh Pro Tools Pro Dryer 2000 ($ 300).

Se mere af Sofias bedste røde tæppe skønhedstips i denne video.

Allison Williams

Et populært udseende af natten var slankt lige hår som set på piger skuespillerinde Allison Williams. Celebrity stylist Anthony Campbell, der skabte udseendet, gav os de trinvise instruktioner for, hvordan man får udseendet.

1. Tilføj en dukke af Wella Professionals Velvet Forstærker ($ 16) til håndklædetørret hår og blæs-tør håret ved hjælp af en stor flad børste for at opnå pin lige hår. (Tip: Sørg for, at tørretumbler ikke er for varmt, fordi det kan forårsage brud og frizz.)

2. Når håret er helt tørt, lav en dyb sidedel.

3. Kør et fladt jern over håret, sektion efter sektion, og afslut hvert stykke med en let spray af Wella Professionals Stay Essential Finishing Spray ($ 15).

4. Afslut med et par dråber Wella Professionals Olie Reflektioner ($ 40) for at øge skinne uden at veje håret ned.

Amy Poehler

Kate Beckinsale

Tina Fey

Amy Adams

Julia Roberts

Cate Blanchett & Lupita Nyong'o

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer