loader
bg-category
Insider Secrets fra Karen Oliver

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Karen Oliver, 60s Administrerende direktør, Karen Oliver og Associates

Karen Oliver kan hovedet op i et af landets mest respekterede skønhedspersonale, men hun har ikke altid haft sine seværdigheder i kommunikationsbranchen. "Jeg startede bag Erno Laszlo tælleren og steg gennem rækken og arbejdede for nogle af de største mærker. Jeg har haft held og lykke med at opleve mange facetter af branchen. "Oliver forbliver tro mod det" aldrende yndefulde "motto.

Skønhed Biz Game Changers "I dag er der et så stærkt træk mod integrationen af ​​videnskab, teknologi og natur i skønhed. De er masket sammen på en så kraftig måde. Skønhedsbranchen er også mere forbrugerdrevet end nogensinde, og gennem magten i sociale medier har forbrugerne så mange muligheder for at få deres stemmer hørt - og mærkerne lytter! Ekspertens magt er også enorm. Vi har nu dermatologer og top makeup og hår kunstnere, der vejer ind på det niveau af ekspertise til forbrugeren gennem medierne, eksisterede ikke før. Kvinder har vigtige influencer for at vende sig til det, der påvirker deres beslutninger i modsætning til blot en model uden stemme. Det for mig er uvurderligt. "

Min skønhed spalter "Mit nummer-en splurge er Guerlain Terracotta Bronzing Powder. Jeg elsker den naturlige udstråling, pulveret leverer, og det giver min hud en sund, men subtil, glød, som varer hele dagen. "

Den ultimative anti-aging hemmelighed "Få nok søvn. Når jeg er godt rustet, er alt bedre - mit humør, min hud, min energi. Når jeg sover godt, ser min hud godt ud - når jeg er træt, mangler det udstråling, og mine linjer er meget mere mærkbare. Jeg er også en stor fan af tør børste inden badning. Det exfoliates de døde hudceller og hjælper med at øge omsætningen, som jeg føler har hjulpet med at holde min hud sund og veltonet og giver det en rosenrød glød. "

The Best Beauty Advice Jeg har nogensinde modtaget "Jeg har lært at uanset hvad, alle kan være smukke. God hudpleje, en sund kost og smarte livsstilsvalg spiller en stor rolle i, hvordan du ser ud og føler. De vigtigste forudsætninger for sand skønhed er selvtillid og selvværd. "

Standby Makeup Trick "Jeg bærer altid rød læbestift og for at få det til sidst, anvender jeg læbeforing, et tyndt lag læbestift, som jeg pletter, og så et andet tyndt lag læbestift. For mig anvender læbestift lige fra røret det mere at holde strøm. "

Eau Thermale Avène Hydrance Optimal SPF 25 Hydrating Cream, $ 34Glyton Mild Gel Wash, $ 30 Eau Thermale Avène Thermal Spring Water, $ 18 Klorane Make-up Remover Wipes med beroligende Kornblomst, $ 11 René Furterer Fioravanti Shine Enhancing No Sprinkle Detangling Spray

Flere Insider Secrets From The Beauty Eksperter:

Nicky Kinnaird

Josie Maran

Lisa Robertson

JuE Wong

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer