loader
bg-category
Insider Secrets fra JuE Wong

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

JuE Wong, 46 CEO, StriVectin

Hun har måske været uddannet i klassisk brand management med en baggrund i råvarer, men Singapore-født JuE Wong kom ind i skønhedsverdenen, da den kosmiske industri i branchen begyndte at tage afsted. "Jeg blev rekrutteret af et voksende dermatologimærke til at vokse deres internationale forretning og har været en del af branchen siden," siger hun.

Den bedste skønhedsrådgivning jeg nogensinde har modtaget "At vokse op min mor undgik altid solen. Som barn boede jeg i Singapore, som ligger lige på ækvator, og solen er meget stærk der. At være ude af solen var den første skønhedslesse jeg nogensinde har lært, og det er en, jeg stadig praktiserer i dag. "

Min tager på aldring "Tillid udstråler skønhed udefra. Min anti-aging mantra er alt i moderation, fra hvor meget du spiser til hvor ofte du træner. "

Hvordan aldring påvirker mig "Min hud er som de fleste asiatiske kvinders hud, fordi den ikke har mange rynker, men det mister sin udstråling. Hyperpigmentering er mere et problem på grund af de høje mængder melanin, der findes naturligt i asiatisk hud. En god exfoliator og en bredspektret solcreme med SPF 30 er nøgle. Det er vigtigt, at jeg bruger de rigtige produkter til min hud, får otte timers søvn, træner regelmæssigt og spiser en sund kost. "

Skønhed Biz Game Changers "Det største gennembrud i form af anti-aging og skønhed er brugen af ​​retinol i løbet af dagen. Det har været guldstandarden for kæmper i aldring i nogen tid, men før kunne kvinder kun få gavn af det ved at bruge det bare om natten. Alt dette har ændret sig. "

Gør-det-selv skønhed "Jeg nyder virkelig at samle mine egne ansigts- og hårmasker i weekenderne. Jeg bruger ingredienser fra mit køkken som olivenolie, avocado, æggehvider og kamille te. Jeg tror, ​​at sund hud er den bedste slags makeup. "

Fremtiden for skønhed "Jeg forventer, at industrien bliver endnu mere teknologisk drevet, så produkterne bliver endnu mere effektive. Inspiration til hudpleje kommer stadig fra dermatologer og plastikkirurger kontorer, og makeup vil blive inspireret af fremskridt inden for hudpleje. "

StriVectin-AR Advanced Retinol Eye Treatment, $ 75 DrGL Collagen Essence, $ 198 StriVectin-AR Advanced Retinol Night Treatment, $ 109

Flere Insider Secrets From The Beauty Eksperter:

Nicky Kinnaird

Josie Maran

Karen Oliver

Lisa Robertson

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer