loader
bg-category
Fave Five: Den bedste af La Roche Posay

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jo ældre jeg får, og tørreren min hud bliver, jo mere sætter jeg pris på fransk hudpleje.

Tidligere klagede jeg over deres mangel på antioxidanter eller deres krav om at bruge kun én aktiv pr. Produkt. Nu forstår jeg det.

Nogle gange er grundlæggende bare hvad huden har brug for. Ingen dikkedarer. Ingen duft. Bare fugtgivende produkter, der får jobbet gjort uden at forårsage en anden flareup.

Når min hud har brug for den slags forsigtige kærlige omsorg, vender jeg mig til La Roche Posay. De har reddet min hud (og læber) mere end én gang.

Men ikke alle produkter er skabt ens. Nogle er mere effektive end andre. Her er de bedste La Roche Posay hudplejeprodukter, i min ydmyge mening:

Effaclar Duo Dual Action Acne Behandling ($ 36,95)

I tilfælde af at du undrer dig, henviser den dobbelte handling til Effaclar Duo Dual Action Acne Treatment's to job: anti-acne og hydrering. Anti-acne jobbet er i hænderne på benzoylperoxid, en hård aktiv, der dræber de bakterier, der behandler P. Acnes. Der er nok her til at ødelægge disse ubehagelige buggere og rydde op i din hud. Hydration er et job for glycerin, et fugtighedsbevarende middel, der tiltrækker fugt fra luften ind i huden. Det holder huden blød og smidig og forhindrer benzoylperoxid i at tørre din hud for meget. Glasurret på kagen? Det er duftfrit.

Tilgængelig på: Dermstore og føle sig unik

Relaterede: Benzoylperoxid: Ven eller Foe?

Toleriane Dermo-Cleanser ($ 23.99)

Toleriane Dermo-Cleanser er et frugtfri, duftfrit, grundrensende lotion til tør hud. Det fjerner snavs og makeup fra huden godt uden at irritere det. Alvorligt, medmindre du ved, at du er allergisk overfor en af ​​ingredienserne (og selv det er sjældent), er der ingen chance for at dette irriterer eller forstyrrer din hud. Hvis du har følsom hud, giv det en tur.

Tilgængelig på: Dermstore og føle sig unik

Relaterede: Hvordan man vælger den bedste rensemiddel til din hudtype

Anthelios 50 Mineral Ultra Light Solcreme Fluid ($ 33.50)

Hvis du undgår mineralsk solcreme, fordi de altid efterlader et hvidt, fedtet rod på dit ansigt, giver Anthelios 50 Mineral Ultra Light Sunscreen Fluid et forsøg. Efterhånden som mineralsk solskærme går, er teksturerne ret smukke og tørrer til en dejlig matte finish. Mineralerne her er zinkoxid og titandioxid, to UV-filtre, der beskytter mod hele UV-området og er temmelig stabile under sollys, så du behøver ikke genanvende dem så ofte. Plus, ligesom alt andet i denne formel, er de super blide og irriterer ikke selv følsom hud. Den eneste con er manglen på antioxidanter, men jeg antager, at du altid kan supplere med et separat antioxidantserum.

Tilgængelig på: Dermstore

Relaterede: 3 grunde til, at mineral solcreme er bedst for følsom hud

Cicaplast Levres Barrier Reparation Balm (£ 6.00)

Cicaplast Levres Barrier Reparation Balm gemte mine læber i vinter. Jeg havde gået ind for en glykolsyre skræl, og min æstetiker satte nogle på mine læber. I de næste par uger blev de chapped, revnet og flakket. Intet jeg brugte hjalp. Så forsøgte jeg dette. Det helbredte dem på ingen tid. Jeg takker shea smør for det. Det er en af ​​de mest fugtgivende ting på denne planet og kan sygeplejerske tør hud tilbage til helbred om nogle få dage. Du kan tjekke min fulde anmeldelse af denne læbepomade her.

Tilgængelig på: Føl dig unik og se fantastisk ud

Relaterede: Hvorfor Shea Butter er en Godsend for tør hud

Double Repair Moisturizer SPF 30 ($ 19,99)

Hvis du har tør hud, betyder det, at din hudens beskyttende barriere er beskadiget. Du kan bruge alle de hydratiserende serum i verden, men indtil du lapper det op, vil fugt undslippe, og din hud vil ikke helbrede. Double Repair Moisturizer SPF 30 har, hvad der kræves for at rette denne barriere: ceramider og niacinamid fyldes i hullerne og reparerer din hud om et par dage. Plus, niacinamid er en multitasker, som også hydrater, beroliger og reducerer rynker og acne. Og har jeg nævnt, at det har SPF? UV-filtre her er kemiske, så hvis du har følsom hud, skal du først lave en patch test. Men de gør et godt stykke arbejde for at beskytte din hud mod solen. Bare spring ikke din solcreme!

Tilgængelig på:Dermstore

Relaterede: Niacinamid, En Underrated Anti-Aging Superstar

Køb posten

Hvad er dine fave hudplejeprodukter fra La Roche Posay? Del dine plukker i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer