loader
bg-category
Denne Creamy Lipstick er din nye sommer skønhed BFF

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har lige fundet min nye daglige læbestift til sommer. Den skygge af pink, jeg prøvede, er en stor hverdagskvalitet, jeg kan bære på arbejde eller ude løbende ærinder. Det vil stort set gå med hvad jeg bærer eller min makeup er dog færdig. Ikke at nævne, røret er rigtig slankt, og jeg elsker at have det på skærmen på mit skrivebord.

Produkt: Marc Jacobs Skønhed Le Marc Lip Creme in Infamous

Pris: $30

Vi tænker:

 

Hvordan det ser ud, hvordan det føles:Denne cremet læbestift fortsætter rigtig glat med kun en svejsning. Jeg behøvede ikke at lægge mere end to lag for at få en levende effekt. Med hydratiserende ingredienser, herunder meranti og kakaosmør, følte mine læber ikke tør hele dagen, og de revnede heller ikke. Jeg tror, ​​at den nøgne pink nuance jeg havde på, vil komplimentere alle hudtoner.

Sådan bruges:Jeg foretede mine læber med en liner i farve og fyldte dem ind. Jeg så på læbestiftet to gange og kunne virkelig godt lide den måde, hvorpå liner og læbestift komplimenterede hinanden. Jeg reapplied så ofte som jeg havde brug for hele dagen.

Resultater:Sammenlignet med andre læbestifter, jeg har prøvet i fortiden, holder denne Lip Creme virkelig i et stykke tid uden at slides af, hvis du ikke spiser eller drikker. Det gav mine læber lidt plump for en fyldigere effekt. Jeg synes, det er en god gå til læbestift, der gør opmærksom på dit ansigt uden at være for dramatisk i farve.

jeg modtogLe Marc Lip Creme i berygtedesom en prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære