loader
bg-category
CSA Week 8: Sådan laver du den perfekte hakkede salat

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg mente ikke at lave så mange salater. Det er bare slags sket! Men det var en glad begivenhed, da salater var lækre, og jeg kollapsede ikke fra varmeslag bare forsøgte at få middag på bordet. At lave salater var også en fantastisk måde at bruge meget af, hvad vi fik i vores uge 8 gårdshandel. Lad os se!

Uge 8 træk:

 • Salat
 • tomater
 • agurker
 • peberfrugter
 • Sommer squash
 • Bønner
 • rødkål
 • Bok choy
 • Bianca løg

Hvad rullede over?

Kålen - og det var med vilje. Midtvejs gennem uge 7 så jeg en opskrift på en krydret thailandssvinslaks salat i New York Times at jeg ville prøve det krævede endda kål, et lille hoved der sad i køleskabet. Men jeg havde allerede brugt den peberfrugt, vi fik i uge 7, så jeg besluttede at redde kålen for ankomsten af ​​flere paprika. Kål har selvfølgelig en temmelig lang holdbarhed i forhold til f.eks. Agurker, så jeg vidste, at venten ikke ville resultere i rottede grøntsager. Og i virkeligheden fik venternet mig en rødkål, som jeg rystede op og blandede ind med den grønne for lidt ekstra farve. Min gamble betalte sig!

Tomateregning

Denne uge: 20

Sæson til dato: 24

Jeg ved hvad du tænker: 20 tomater på en uge ?! Det var fuldstændig håndterbart - vi fik en medium tomat og en halvliter blandede små frugttomater.

Hvad jeg lavede (Kursiv repræsenterer CSA grøntsager brugt)

 • Banh-mi bar med agurker, tomater, rødkål, jalapeno, mynte, koriander, syltede sjaletter og grillet kylling
 • Spicy Thai svinekød salat med rød og grønkål, agurker, paprika
 • Hakkede salat med salat, tomat, agurk, sommer squash, basilikum, paprika, bianca løg, grillet kylling og hvide bønner
 • Teriyaki kylling, sesam bønner, sautéed bok choy, rødkål og bianca løg og jasmin ris
 • Sommer squash, bianca løg og stellinepasta med kyllingepølse

Weekens Teknik: Lav grøntsager Star of the Show

Nu da vi er i august, bliver der virkelig varme op på gården og i mit hjem. Grøntsagerne begynder at ankomme i større mængder, lige på det tidspunkt, hvor det sidste jeg vil gøre står over en varm komfur.

Så det gjorde jeg ikke! I stedet gjorde jeg i uge 8 masser af middagsalater samt en fredag ​​aften middag sandwich bar. Der var noget madlavning involveret, idet de alle havde et kødelement til dem, men grilling af et stykke kylling tager så lidt tid, at jeg ikke har noget imod de få minutter brugt over ovnen.

Den anden fordel ved middagsalaterne var, at de brugte meget af vores haul, hvilket betød mindre risiko for madaffald, hvilket er en trussel, der altid væver, når du er i en CSA.

Standout måltid af ugen: Hakkede Salat Opskrift

Jeg kommer til at ligge med dig: Den krydrede Thai svinekødsalat fra Times var lækker, men jeg tildelte det ikke standout måltiden i ugen medaljen fordi det involverede så meget arbejde! At lave en salat bør ikke være en daglig affære.

Problemet var, at marinaden, som også fordoblede som dressing, var en total smerte bagved at gøre. Det involverede mange værktøjer lige fra en zester til en reamer til en mini food processor. For meget arbejde, for meget rydde op. Aldrig igen. God svin loin, selvom.

I stedet besluttede jeg at lave denne smuk lille hakkede salat denne uges stjerne. Tilbage i uge 3 talte jeg om hakkede salater: Den bedste måde at gøre dem på er at kaste alle elementerne i forholdsvis ensartede ½ "- 1" stykker og kast med dressing og friske urter, hvis du har dem.

Til denne hakkede salat brugte jeg en kombination af salat, tomat, agurk, sommer squash, basilikum, paprika, bianca løg, grillet kylling og hvide bønner, som jeg klædte med en simpel dressing, en blanding af olivenolie og citronsaft. Du kan selvfølgelig bruge enhver dressing du kan lide - noget krydret eller cremet - men jeg kan godt lide renheden af ​​citron og olivenolie, så de lyse smag af sommertidsgrøntsager virkelig kan skinne.

Bliv medlem her hver uge, såvel som på Twitter og Instagram, som jeg vasker, hugger, koger og spiser mig gennem min CSA ved hjælp af hashtag #CSASurvival. Har du spørgsmål til mig? Spørg løs!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer