loader
bg-category
Videnskaben siger, at Teen Pot Rokers vender ud OK efter alle

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Husk de dage, hvor dine forældre ville fortælle dig, "ukrudt fører til doven, jobløs, lungekræft-rider voksne"? At skulle sidde igennem alle disse sundhedsklasser og foredrag om marihuana er den værst ting for dig var ungdoms tortur for de fleste af os.

Nå, teen stoners glæder sig, en undersøgelse offentliggjort i psykologi af vanedannende adfærd fandt, at rygning potten som en teenager ikke er forbundet med fysiske eller psykiske sundhedsproblemer senere i personens liv. Dette omfatter astma, allergier, forhøjet blodtryk eller humørsygdomme.

I en pressemeddelelse sagde Jordan Bechtold, den ledende forsker og psykologforskningsassistent ved University of Pittsburgh Medical Center, "Der var ingen forskel i nogen af ​​de mentale eller fysiske sundhedsproblemer, vi måler, uanset mængden eller hyppigheden af ​​marihuana, der anvendes under ungdomsårene. "

Undersøgelsen undersøgte forholdet mellem antisocial og kriminel adfærd og alkohol og narkotikabrug blandt syvende klasse drenge (sort og hvid) i Pittsburgh offentlige skoler. Forskerne spores de 400 mænd, indtil de var 36 år gamle. De blev adskilt i fire grupper baseret på deres niveau af marihuana brug: lave / ikke-brugere, tidlige kroniske brugere, unge alene og late-teen gennem voksne brugere.

Resultaterne viste, at der ikke var nogen signifikante forskelle mellem hver gruppes mentale og fysiske sundhedsproblemer i deres sidste fase af undersøgelsen. Selv om nyheden er håb for tidligere stoners, kommer undersøgelsen med nogle få begrænsninger. Kun en enkelt geografisk placering blev undersøgt, og det er muligt, at sundhedsproblemer kan udvikle sig senere i disse mænds liv end i midten af ​​trediverne.

Derudover er der en anden undersøgelse udgivet af ovennævnte tidsskrift, der udtalte, at disse fund er strengt indstillet til unge teenagere, og ikke for universitetsstuderende. Det viser sig, at marijuana brug på college kan have negative konsekvenser for elevernes GPA. Så overvej dette før du lyser op, folk!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære