loader
bg-category
The Scoop på Sneakers

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Historisk set har min største bekymring, når sneaker shopping har været farven på min swoosh. Men dine prioriteringer skifter, når du træner ofte og ikke vil risikere skade eller ubehag. Og for nylig har jeg følt en advarsel i mit knæ. Sneakerlandskabet virker stort og komplekst for en nybegynder som mig, så jeg ledte til Encino, CA's Fleet Feet Store - berømt for deres opmærksomhed på detaljer og mission til at uddanne - til tale med ejeren Trey Barnes om at finde de rigtige sneakers til mine fødder (og din!): Som det ofte er tilfældet i LA, er The Fleet Feet Store anbragt i et uhyggeligt mini-mall. Det er 92 grader i byen, når jeg besøger (blandt andet over 100 i The Valley), så jeg finder butikken indbydende, hvis den kun er til aircondition. Men i virkeligheden er butikken for nylig blevet redone, så det er ret flot. Tidligere havde en berømt sneaker butik kaldet Phidippides beboet dette sted. Derefter overtog Barnes, kapitaliseret på den eksisterende aktie og omdømme, men åbnede en Fleet Feet franchise og opgraderede services.Shoppers får sjældne personlige opmærksomhed her uden ekstra omkostninger. Barnes, som er en ultramarathonløber selv, er vært for informative sessioner, inviterer eksperter til at give seminarer om emner som forebyggelse af skader og tilbyder træningsprogrammer. Kunder kommer så ofte til hjælp med tætte hamstrings som de gør for sko. Faktisk, når jeg slentrer ind, er en fyr på gulvet med en sælger, der lærer om fordelene ved skumruller. Sælgere her tager kunderne gennem en omfattende proces, der involverer spørgsmål om vægttab og gevinst, graviditet, motion, løb overflade, skader, træningsfrekvens og livsstil. De ser at du går og løber, undersøger dit urolige mønster og måler dine fødder (inklusive tålængde!) Mens du sidder og står. Deres sportsbjælke passer også til.

Mere fra SELF: Flytter til Beat Cellulite

Denne fyr er ikke Al Bundy. Trey Barnes er besat med at finde det rigtige gear til hver persons træning. Her er hans top 7 tips til at forbedre din sneaker oplevelse:

1. Sokker: Når det kommer til strømper, strækker tilsyneladende problemerne langt ud over rør mod knæ. Bomuldssokker absorberer fugt, hvilket kan skabe irritation, "hot spots" og tørre hudpletter. I stedet skal du vælge en bambus, uld, kokosnød eller syntetisk polyesterversion som ovenstående Balega Hidden Comfort ($ 11) par med meshventilation og hælflapper for at beskytte mod gnidning.

2. Massage dine muskler: Der er en forskel mellem en yogaklasse og en dybvævsmassage. På samme måde er det godt at strække og endda bruge dine hænder til at knæde dine muskler, men for virkelig at løsne dine skind og kalve, skal du bruge noget som Stick Muscle Roller (fra $ 27,50) eller lignende værktøjer som Trigger Point's præstations- / terapisæt fra $ 69,99). Ovenstående viser Barnes, hvordan man bruger staven. (Husk ud af renden!)

3. Vær altid opmærksom:Den måde, vi regelmæssigt står og sidder på, kan have en stor indflydelse på vores komfort, mens du træner. For eksempel, når du holder en baby, skal du sørge for regelmæssigt at skifte sider, så du ikke overudvikler arm- og benmuskler på den ene side af din krop. Vær opmærksom på, hvordan du hænger ud.

MERE FRA SELV: Brænd 100 kalorier uden at prøve

4. Kend din længde / bredde: I modsætning til hvad man kunne forvente, bliver foden faktisk længere og mere smal, når man står. Hvis en sko sidder helt rigtigt, er oddsene for korte, når du står op. Sørg for at rejse sig og gå rundt med dine sneakers før du køber dem.

5. Stabilitetsbehov: Uden hjælp fra en ekspert som Trey Barnes, kan du ikke 100% kunne fortælle, om du har brug for en neutral, stabil eller motionskontrolsko. (Det afhænger af bevægelsen af ​​din ankel osv.) Du kan altid bruge "print testen", selvom han ikke er en stor tro på det. På nogen måde har de fleste brug for en stabil sko, så sørg for i det mindste at spørge din sneaker-sælger om hvilke sko der passer til regningen.

VIDEO: Hvad er der i et trin?

6. Brug indlægssåler: Tag sneakers slemme sokforing ud og slip i en indersål, anbefalet af enhver podiater eller anstændig skoforhandler, som skal give dig mulighed for at bøje dine tæer mere effektivt. Intet bør slå dig midt i bue. Indersålene absorberer stød, så motion er nemmere på din krop. P. S. De laver nu indlægssåler til høje hæle.

MERE FRA SELV: Tab det sidste 8 kg med SELFs måltider og bevægelsesplan

7. Lås dine snørebånd: Skal du finde din hæl popping ud af din sko eller endda, hvis du bare vil have et tættere greb omkring din ankel, lås dine snørebånd. Her viser Trey Barnes os hvordan: Jeg er selvfølgelig nu en sand troende, da jeg gik ud med de ovennævnte Nike LunarGlide + 3 ($ 100) sneakers og Superfeet Premium Insoles ($ 39,95) og har følt den knirkende knæpine siden !). Og det er mine venner, hvordan man bærer dine sneakers til max.Mere om Fleet Feet Encino. -For daglige fitness-tips følg SELF på Facebook og Twitter. Få det sjældent på din iPad!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer