loader
bg-category
Spørgsmål & Svar: Hvorfor Covergirl søger at styrke kvinder gennem #GirlsCan

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I en verden, hvor kvinder ofte bliver fortalt nej, eller underligt fortalt, at de ikke kan nå deres mål, er CoverGirls seneste kampagne #GirlsCan en påmindelse om kvinders magt. Brandet har samarbejdet med dokumentar og anker Soledad O'Brien for at fortælle historierne om fire kvinder, der stiger over de udfordringer, de står over for på grund af deres køn. Du kan genkende en af ​​disse kvinder - Geena Rocero, den model, der kom ud som transgender i en stærk TED Talk efter over ti år i branchen. Rocero fortsatte med at lancere Gender Proud, en transgender rights advocacy kampagne. Vi satte os sammen med Rocero og O'Brien for at lære mere om deres vision for, hvordan piger kan ændre verden.

https://www.youtube.com/watch?v=LO86I1djPt0&spfreload=10

YouBeauty: Tidligere i dag nævnte du "kønsforventninger." Du begge er så højt drevne kvinder ... har du været forventet at handle på en bestemt måde på grund af dit køn?

Soledad: Det er som at have koldt vand sprøjtet på dig. Jeg kan huske, at en chef, som jeg havde i San Francisco på et af mine første job, sagde til mig: "Du er meget aggressiv, er du ikke?". Jeg var voksen i en familie med fem brødre og søstre. Aggressiv betyder, at du får den sidste svinekotelet på pladen. Det begyndte virkelig på mig, at jeg ikke skulle være aggressiv. Dette er flatterende i en kvinde. For en fyr, der var fint. Vi kan ikke lide dig på grund af dette. For min far var aggressiv stor. Vi fik at vide at spille sport, være aggressiv i skolen. Jeg var en meget aggressiv person.

Det er noget, der aldrig ville blive sagt til en mand.

Soledad: Det var aldrig sket for mig. Det var aldrig blevet sagt til mig før 1993, da jeg var i San Francisco. Den eneste anden gang jeg kan tænke på er, da jeg var gravid med min anden datter, og folk ville fortælle mig, hvilke historier du ikke kunne dække. De ville sige, "Som en mor, hvordan har du det med det her?" Og du er som: "Jeg er et menneske. Mennesker dør omkring mig i kølvandet på en tsunami er dårlig. "Der er denne dom om, hvad der er passende for kønet. Du er en pige, du er en kvinde, du er en mor, det er sådan, du skal handle og føle. Alle ting, jeg arbejder hårdt på at slå mine 13 og 14-årige døtre ud af. Det er bestemt ikke sådan, jeg voksede op. Jeg synes, det er vigtigt at undergrave disse forventninger.

Geena: Jeg bogførte noget på mit Instagram, jeg tænker på en DJ, der skrev det: "Det farligste sprog er" Vi har altid gjort det på denne måde. "" Sandheden er, det betyder, at vi altid har gjort det med en mand. Jeg blev tildelt en dreng ved fødslen, så det var mit kønsforventning. Men sandheden var, jeg var en pige. Hvordan griber jeg med det? Hvordan eksisterer jeg i et samfund, der ikke havde plads på det tidspunkt til det? Jeg er en model, og jeg snakker om politik. Da jeg lancerede min organisation GenderProud, sagde folk til mig: "Du har ingen baggrund i politikken. Hvordan kan du være foran beslutningstagerne? "Når det kommer til at tale om politik og statistik, har du brug for en menneskelig person. Vi er ikke bare statistikker. Der er en forventning om, at jeg ikke kan være ved bordet når det kommer til politik, der ikke kun vil påvirke mit samfund, men vi som kultur og samfund.

Så ofte bliver vi fortalt, at vi skal handle som mænd for at komme videre - for at stramme op for at kræve opmærksomhed. Hvordan kan kvinder være os selv i virksomhedernes miljøer?

Geena: Følelse af sexet og sensuelt er en del af min magt. Jeg lægger ikke mærke eller begrænsning på det. Eje og forstå det, der gør dig til dig. Jeg tænker altid på min mor. Hun var brødvinderen, i en kultur, der var meget machismo. Hun havde et job, der solgte appelsiner og æbler og Kikoman sojasovs. Hun var så travlt, men hun sagde altid: "Du skal bare gøre det færdigt." Hun gjorde hvad hun måtte til for vores familie.

Soledad: Der er nogle interessante beviser for, at kvinder faktisk straffes langt mere end mænd, når de beder om en rejse. Så det er ikke bare "dreng, hvis de kvinder bare vil komme lidt op og spørge", men de forstår, at folk bliver onde, når du beder om en rejse. Det er her mentoren og rådgivningen kommer ind. Kvinder forstår virkningen, hvis de tager fejl. En fyr siger "Min dårlige, jeg havde det galt." En kvinde vil blive alvorligt straffet.

Vi er her takket være CoverGirl. Hvordan kan unge piger tænke på skønhed og standarder for skønhed som bemyndigelse?

Geena: Min erfaring med at omdefinere skønhed er helt fra et globalt perspektiv. I Filippinerne, for at blive betragtet som smuk, skal du have lettere hud. Da jeg gjorde transgender skønhedssider, ville min manager bleges i min hud. Da jeg flyttede til USA, var det helt anderledes - tænk på solbrændingssaloner. Det er virkelig enestående. Jeg elsker makeup så meget som nogen. Det er mit kreative udtryk.

Soledad: Jeg har fundet sminke meget empowering. Da jeg var barn, var jeg ikke tilladt at have sminke overhovedet. Mine døtre, der nu er 13 og 14, elsker makeup. De elsker at eksperimentere med det. De laver ikke sminke for at føle sig smukke, de forsøger at finde ud af et katteøje eller skabe sjovt udseende. Min datter er nu i konturer. Det er meget mere kreativt og kunstnerisk. Det skal ikke defineres inden for begrænsende skønhedsidealer.Der er mange gode muligheder for at eksperimentere med, hvem du er og hvad du vil være.

Der er 846 skakmestere i USA. 50 er kvindelige. Ingen er sorte. Her er historien om Rochelle Ballantyne vil være den første, der vil være den første. Find resten af ​​dokumentarfilerne på #GirlsCan hjemmesiden.

https://www.youtube.com/watch?v=KhxwRpOuSls

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer