loader
bg-category
Hvem er klar til en herpes vaccine ?!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Selv om herpes er forholdsvis harmløs uden skadelige virkninger på bærerens immunsystem, bliver flere mennesker påvirket af det, end vi (og de) tror. For nogle er sygdommen sovende og afslører ingen tegn på dets tilstedeværelse i deres system, mens andre har den smertefulde påmindelse, der stolt viser sig på deres læbe.

Stødende har 80-90% af den amerikanske befolkning oral herpes, og ifølge den amerikanske seksuel sundhedsadministration bærer en ud af hver seks personer mellem 19 og 49 år den genitale HSV2-stamme. Men ifølge forskere kan gardinet snart lukke på denne stærkt smitsomme antagonist.

Ifølge forskere hos John Hopkins kan resultater fra to nye undersøgelser fremskynde udviklingen af ​​en herpesvaccine. I den første undersøgelse ledet af Thomas Quinn, professor i medicin ved Johns Hopkins University School of Medicine, fokuserede de udelukkende på genomstrukturen af ​​HSV2. Holdet inspicerede 34 stammer i Uganda, Sydafrika, Japan og USA. De omfattede også nogle sydafrikanske stammer, som tidligere blev indsamlet af David Knipe, en herpesforsker ved Harvard University.

Ifølge ScienceDaily, "Teamet rapporterede, at i forhold til HSV1, har HSV2 mindre genetisk mangfoldighed. Ud over at give spor til, hvordan de to stammer udviklede sig, har resultaterne også konsekvenser for vaccineudvikling, siger Quinn, fordi HSV2s lave genetiske mangfoldighed betyder færre antigener kunne være nok til at udvikle en globalt effektiv HSV2-vaccine. "

Den anden undersøgelse tog en mere dybtgående sammenligning af niveauerne af glycoprotein i HSV1 og HSV2. Holdet sammenlignede "36 HSV2 stammer fra det første papir til 26 tidligere sekventerede stammer af HSV1 og kigget på geografisk mangfoldighed blandt HSV2 glycoproteinsekvenserne."

De opdagede, at stammer af glycoproteiner Afrika havde små variationer fra andre lande. På grund af denne opdagelse er det nu muligt for forskere at designe et universelt screeningsværktøj! "Fra dette studie kan du danne en konsensus-sekvens, som er fælles over hele verden for HSV2-glycoprotein, der er forskellig for HSV1, så du ikke får denne fejldiagnose." Siger Quinn. Dette betyder to fantastiske ting: mere præcise diagnoser rundt om hjørnet, og muligheden for hurtigere fremskridt på en herpesvaccine!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære