loader
bg-category
Caitlyn Jenner's Stylist på Caits største skønhedspræference

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde tænkt over, hvordan Caitlyn Jenner hår altid ser så perfekt ud? Det er alt sammen takket være hendes trofaste stylist, Courtney Nanson, som tjener som sin højre glam kvinde, mens han filmerer Jenners dokumentserier "I Am Cait." Parret mødtes gennem fælles venner for over et år siden og har været et hold lige siden, der arbejder sammen før CaitlynVanity Fairdebut for at opdage, hvad de kunne lide fra magasin sider. I et interview med Allure afslørede Nanson Jenners største præference omkring sit nye look. Hvis du nogensinde har taget et kig på en episode af "Holde op med Kardashiansne", vil svaret nok ikke overraske dig:

"Cait har altid elsket langt hår. Hendes hele livet fortalte folk hele tiden, at hun skulle skære håret. Langt hår er mere end blot et kig; det er en følelse. Jeg har lagt Cait's hår op, trukket det tilbage på siderne eller i en høj hestehale afhængigt af hvad situationen kræver. Men hovedsagelig hendes daglige frisyre er et nyt udseende, der sværger sig om hendes ansigt med fuldhed. Det vil arbejde for alt, hvad hun måske gør den dag og vil vare gennem natten. "

Efter at have læst dette, tænkte jeg straks på, hvor mange gange Jenners familiemedlemmer mockede Jenners lange hår gennem Kardashians 'fjernsynshistorie - især Kims strenge krav om, at der skal ske et hårklipp før hendes bryllup. Nu, da vi har større sammenhæng med, hvad Jenner gik igennem på det tidspunkt, så det som engang syntes at være godmodige graver, er hjertevridning til at tænke på. Nu hvor Jenner endelig er ved at gynge håret, så længe hun glæder sig, vælger Nanson for mange dage:

"Jeg elsker at lave et stort blowout på Caits hår. Jeg anbefaler at arbejde med tre til fire forskellige størrelser af runde børster. Jeg begynder på hårlinjen og arbejder en tomme sektioner rundt om hele hovedet. Jeg bruger den mindste børste først og graduerer op i størrelse med hver sektion. Jeg koncentrerer mig om at blæse rødderne opad. Jeg slutter med den største børste på toppen af ​​hendes hoved for maksimalt volumen. Jeg sætter også hver sektion med velcro ruller i mindst 30 minutter, tager ud hver rulle og let tilbage kamme hver sektion til at bygge form. Jeg afslutter altid udseendet ved at tilføje volumen til enderne med en udglatning pensel. "

Nanson nævnte også, at Jenner definitivt er nødt til at prøve nye frisurer i fremtiden - ville det være en strækning at ønske en kort platinblond stil som Kims?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer