loader
bg-category
Fall Retreat til Fokus på Fitness

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fakta: Dagens livsbehov kommer i vejen for indre fokus, fitness og afslapning. Og mens det er en myte, at du er nødt til at forlade hjemmet for effektivt at fokusere på dig selv, gør det bestemt ikke ondt. Jeg havde fornøjelsen af ​​at deltage i et wellness-tilbagetog i Rosewood Little Dix Bay i Virgin Gorda, British Virgin Islands tidligere i år, og fra det øjeblik jeg gik ud af båden og på den idylliske strand, ændrede mit perspektiv fra "arbejdstid" til "mig tid." Hele udvej kurver omkring en halvmåneformet bugt, og selv om der er ca. 100 værelser, hytter og villaer til rådighed, tilbragte jeg det meste af min tid som den eneste person der.

Ledet af New York træner Frank Baptiste af Frankly Fitness tilbragte tilbagetrækningen daglige klasser om morgenen og eftermiddagen, som favoriserede form over gentagelse og positiv opmuntring over borger sergentlignende chikane (til min lettelse). Om morgenen træning involverede korrigere hvad Baptiste kalder "siddende sygdom" af moderne fagfolk med skrivebord job. Som et bekræftet offer for denne rødme var jeg ivrig efter at strække og styrke musklerne, der falder i bytte til min forfærdelige holdning. Bevægelserne var en blanding af yoga- og kernestyrkeøvelser, der mødte med Self Myofascial Release (SMR), en massage teknik hvor jeg brugte min egen kropsvægt og en prop som en lacrosse bold for at frigøre spændinger i mine muskler. Denne praksis var hård i starten, da jeg opdagede flere stramme knuder, men følte mig himmelsk bagefter og gjorde det lettere at strække i de følgevirkninger, der fulgte. Om eftermiddagen var der mere intens aktivitet og kettlebell træning. Men med de fredelige afledninger af snorkling, lounging og spa-ing til rådighed, var der masser af hviletid mellem træning.

Indvendigt tip: Hvis du har tid før eller efter en spa-behandling, skal du klatre op i stenede trapper til yoga-pavillonen for at se hele bugten. For et sandt øjeblik af Zen, find det lille sæt skjulte trapper ved siden af ​​pavillonen, der fører til et lille siddeområde på en afsides klippe. Der er kun to stole og et uforstyrret panorama af havets endeløse horisont.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære