loader
bg-category
Bang Station åbner på det private værelse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bangs har en magisk evne til øjeblikkeligt at give dig et nyt udseende. Uanset om det er trendy blunt bangs eller blødere side-swept bangs, kan de ofte være dit hårs bedste tilbehør. Med det i tankerne debuterede The Private Room i Beverly Hills, CA, den første bangbar i oktober.

Tina Dizon, kendte frisør og grundlægger af The Private Room, var faktisk inspireret af høststrendene til at skabe The Bang Station, der sagde: "Jeg forsøger altid at holde mig foran tendensen ved at se på landingsbanen, og jeg bemærkede, at bangs var en enorm tilbehør.”

Fra $ 20 tilbyder The Bang Station syv forskellige stilarter - alle skræddersyet til hver kunde. For dem, der ønsker korte, tunge beskærede smørrebrød som Rose Byrne, gå til The Cleopatra. Bombshell er til fans af længere, fuld bangs og The Flirt giver dig lange, side-swept bangs. Rockstar er fyldt, tunge hakkede brams som de, der engang var idræt af Katie Holmes, mens Starlet giver dig fyldigere smag som Reese Witherspoon og The Fringe tilbyder længere, sparsomme smæk. Og sidst, hvis du vil have korte, knurrende smuk ligner dem, som Michelle Williams sport, så gå til The Pixie.

Også at vide, inden du skærer en enkelt streng hår, din stylist på The Bang Station tager din egen hårtype og livsstil i betragtning. Hårets konsistens, hvordan det falder, og den vedligeholdelse, som klienten ønsker at gennemgå, er afgørende for at bestemme den rigtige stil. For eksempel er The Cleopatra et vedligeholdelsesbeslag, der måske ikke er det bedste valg til en lavt vedligeholdende slags gal.

Efter popularitet blowout og fletning barer, er dette helt sikkert en bar, der vil holde fast. Især da bangs kræver forskellige grader af vedligeholdelse for at holde dem på den ønskede længde. Hvilken bang stil har du mest sandsynlighed for at prøve?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære