loader
bg-category
A-List Secrets til ungdommens springvand

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan Hollywoods middelaldrende starlet er i tiptop form fra rødt tæppe til rødt tæppe? Det har vi også Vi konsulterede Chicago plastikkirurg Julius Few, MD for hans tips om at opretholde en ungdommelig glød og en perfekt fysik.

1. Få en ungdommelig glød med IPL-hudforyngelseFå din glød på celebrity-stil med de blide, men effektive fordele ved Intense Pulsed Light (IPL) terapi til ansigt, nakke, hænder og bryst. En række smertefrie IPL-behandlinger vil sige dig farvel til hudfejl (alder pletter, solskader og forstørrede porer), og hej til smuk hud med absolut ingen nedetid.

2. Falsk en perfekt profil med næsejobsfillereIndstilling af disse næse ufuldstændigheder lige kræves ikke invasiv kirurgi og måneder med hævelse for at forbedre din profil. Et lille strategisk placeret injicerbart fyldstof kan give dig al den finesse af en perfekt profil - øjeblikkeligt.

3. Stram hud uden ansigtsløftningHvem har tid til ansigtsløftning? Forkanten i ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse er evnen til at løfte og stramme ansigtet med ultralydsenergien i Ultherapy. Det virker ved at levere lave niveauer af fokuseret varme til vævene under huden for at stimulere kollagenproduktionen. Red Carpet resultaterne kan være din om cirka 90 dage.

4. Tone diæt-resistente områder med Venus FreezeAlle A-Listers ved, at udjævning af din silhuet er lige så let som en serie af hot stone massage-lignende behandlinger med Venus Freeze. Venus Freeze tilbyder ikke-invasiv hudhæmning, cellulitterreduktion og omkredsfedtreduktion smertefri og uden nedetid.

5. Fejlfri hud med medicinske produkterRøde tæpperesultater varer godt forbi prisudviklingssæsonen med kraften i medicinske produkter hjemme for daglig vedligeholdelse. Tal med din hudlæge om et hudpleje system, der passer bedst til dig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer